Δέσποινα Καμπούρη: “Απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ”

MEDIA NEWS

«Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart»

Για τα παιδικά της χρόνια, την επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά και τις απειλές που αντιμετώπισε λόγω της δουλειάς της μίλησε η Δέσποινα Καμπούρη.

«Επέστρεψα μετά από 8 χρόνια και νιώθω σαν να πηγαίνω 1η δημοτικού, το αναλαμβάνω, νιώθω ψαρούκλα. Οι άνθρωποι που χάρηκαν πιο πολύ ήταν οι κόρες μου, ο σύζυγος είχε έναν δισταγμό» είπε στο MEGA.

«Υπήρξαν εποχές που ένιωθα ότι δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση. Βίωσα βίαιες συμπεριφορές. Κάποτε απειλήθηκε η ζωή μου λόγω ενός αποκαλυπτικού ρεπορτάζ. Εγώ ήμουν 20 χρονών τότε, οδηγούσα ένα κίτρινο Smart. Με βρήκε αυτός ο επιχειρηματίας και μου είπε “την επόμενη φορά που θα σηκωθείς για να πας στη δουλειά σου, να ελέγξεις τα φρένα του Smart σου”», αποκάλυψε η ίδια.

Η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια στην Αφρική αλλά και για το πώς ξεπέρασε την επιλόχειο κατάθλιψη. «Μπόρεσα και το ξεπέρασα, με θεραπεία, πολύ συζήτηση και υπομονή από το οικείο μου περιβάλλον» είπε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Οριστικοί πίνακες συμπληρωματικών εγγραφών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites