Δήμος Πειραιά: Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας

Δήμος Πειραιά: Χριστουγεννιάτικες δράσεις από τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες και λαμβάνοντας υπόψιν ότι αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά εξαιτίας της πανδημίας, διοργανώνει μια σειρά ψηφιακών χριστουγεννιάτικων δράσεων, μέσα από τις δημοφιλέστερες διαδικτυακές πλατφόρμες.

Από το ολοκαίνουριο YouTube κανάλι με κατηγορίες Ο.Π.Α.Ν. Sports, Ο.Π.Α.Ν. Culture, Ο.Π.Α.Ν. generation, Ο.Π.Α.Ν. News, θα προσφέρει πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα βίντεο για όλες τις ηλικίες.

Με μια εντυπωσιακή βόλτα στον στολισμένο Πειραιά από ψηλά, ακριβώς όπως θα φαίνεται από το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη.

Με βίντεο μαγειρικής από γνωστό Σεφ που μαγειρεύει εύκολες χριστουγεννιάτικες συνταγές μαζί με τις κόρες του, χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και στολίδια, εορταστικές μελωδίες σε συνεργασία με το Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά.

Για πρώτη φορά θα στολιστεί υποβρύχια η δημοτική πισίνα στα Βοτσαλάκια, μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη δράση που θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Επίσης, θα τραγουδήσουν όλα τα παιδιά τα κάλαντα από το σπίτι τους, φτιάχνοντας ένα μαγικό βίντεο-κολάζ, VR εμπειρίες και πολλά ακόμη, έρχονται αυτές τις γιορτές από τον Ο.Π.Α.Ν.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις θα είναι διαθέσιμες στην επίσημη σελίδα του Ο.Π.Α.Ν. στο Facebook: OpanPiraeus.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Πειραιά , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο pireasnews.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο Δήμος Πειραιά γιορτάζει παραδοσιακά το έθιμο της Τσικνοπέμπτης στην πλατεία Κοραή

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites