Ειρήνη Σκλήβα: Στο σφυρί το φόρεμα της Μις Κόσμος 1996 – Η αντίδρασή της

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στην εκπομπή του Cash or Trash συμμετείχε η κόρη του σχεδιαστή Θοδωρή Τρανούλη, Αθηνά Τρανούλη, η οποία έβγαλε σε δημοπρασία το φόρεμα το οποίο φορούσε η Ειρήνη Σκλήβα την βραδιά που στέφθηκε Μις Κόσμος 1996.

«Είχαμε φτιάξει τότε τις εμφανίσεις της για την βραδιά των καλλιστείων για τα Σταρ Ελλάς και μας εμπιστεύτηκε και στη συνέχεια για τα Μις Κόσμος. Σε αυτό το φόρεμα της κρέμασαν την κορδέλα της Μις Κόσμος. Είναι υψηλή ραπτική, φτιάχτηκε πάνω στο σώμα της, είναι κεντημένο με χρυσή κλωστή, μεταξωτό ύφασμα», είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Τρανούλη.

Οι επενδυτές που συμμετέχουν στο Cash or Trash ξεκίνησαν να κάνουν τις προσφορές τους, ωστόσο στην πορεία ανέτρεψαν τη ροή της διαδικασίας, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο φόρεμα έχει τη δική του ιστορία και έτσι θα έπρεπε να βρεθεί σε μια μεγάλη δημοπρασία και όχι στα πλαίσια του παιχνιδιού, Cash or Trash.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά την προβολή του επεισοδίου, η Μις Κόσμος 1996, Ειρήνη Σκλήβα, με ανάρτηση στα social media υποστήριξε πως το φόρεμα που φορούσε τη μεγάλη βραδιά βρίσκεται στην κατοχή της και πως δεν πρόκειται για το ίδιο φόρεμα που έφτασε στο παιχνίδι του Star.

«Πολύ όμορφο το φόρεμα που μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού αλλά ΕΓΩ αυτό που φόρεσα στην στέψη μου το έχω εδώ και 27χρονια … υπό την κατοχή μου», έγραψε η Ειρήνη Σκλήβα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τα φρούτα που διώχνουν μακριά την κυτταρίτιδα

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites