Ελένη Βουλγαράκη: "Ναι έχω κάνει sexting"...

Ελένη Βουλγαράκη: “Ναι έχω κάνει sexting”…

MEDIA NEWS

Πλήρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Βουλγαράκη στο… εξομολογητήριο του After Dark και στον Θέμης Γεωργαντά τη βράδυ της Παρασκευής στο OPEN. Η δημοσιογράφος και συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στο Mega έκανε παραδοχή για το sexting, καθώς και ότι είχε ερωτική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο.

«Ναι έχω κάνει sexting. Έχω στείλει φωτογραφία μου αλλά με κομμένο κεφάλι γιατί έχω στο μυαλό μου, «και αν γίνει μια στραβή;». Αποκαλυπτική, αλλά όχι τελείως γυμνή» δήλωσε χαρακτηριστικά η καλλονή παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του J2US.

«Τι ώρα προβάλλεται η εκπομπή; Μισό λεπτό να σκεφτώ εάν θα την δουν οι γονείς μου… Αν έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο; Ναι. Ένα σημείο να πω ε; Σε βουνό… Σε βουνό… Είχα πάει για βόλτα, έτσι μια βολτίτσα, αλλά όχι στην Αθήνα» συμπλήρωσε η Ελένη Βουλγαράκη στη βραδινή εκπομπή του OPEN.

Επίσης, ο Θέμης Γεωργαντάς επέμεινε στο συγκεκριμένο πεδίο προς την καλεσμένη του. Το μέγεθος μετράει, λοιπόν, Ελένη;

«Σύμφωνα με μια μικρή έρευνα που έχω κάνει με τις φίλες μου έχουμε καταλήξει στο εξής. Ότι το μέγεθος μετράει, ναι, αλλά μετράει και η τεχνική. Ένα ενδιάμεσο αν υπάρχει. Ούτε το ένα άκρο ούτε το άλλο, να είναι κάπου στη μέση» αποκρίθηκε με ειλικρίνεια η Ελένη Βουλγαράκη.

Δείτε ακόμα:  Τήνος: Αυτοί είναι οι τέσσερις λόγοι για να επισκεφθείς το νησί

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites