Εύα Λάσκαρη: Με παρενόχλησε σεξουαλικά γνωστός ηθοποιός (video)

Εύα Λάσκαρη: Με παρενόχλησε σεξουαλικά γνωστός ηθοποιός (video)

MEDIA NEWS

«Τελικά όσα ακούγονται είναι αλήθεια για κάποιους και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά»
Στην αποκάλυψη ότι έχει δεχτεί σεξουαλική πρόταση από πρόσωπο το οποίο αυτή τη στιγμή κατηγορείται, προχώρησε η Εύα Λάσκαρη.

Ερωτηθείσα στο OPEN αν έχει δεχτεί κάποια πρόταση που την έφερε σε αμηχανία, απάντησε ότι «είχα δεχτεί πολύ παλιά, όταν έπαιζα στο “Χαμάμ Γυναικών” πρόταση από κάποιον πάρα πολύ γνωστό που μάλιστα κατηγορείται κιόλας αυτή τη στιγμή. Δεν είπα κάτι ποτέ. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε μια συνεργασία με αφορμή την παράσταση που είχα κάνει τότε.

Ήρθε μια κάρτα στην πρεμιέρα στο θέατρο που έπαιζα από συγκεκριμένο άτομο. Ήθελε να συνεργαστούμε επειδή κάτι είδε (;) στο ταλέντο μου, αλλά δεν με έπεισε. Και αυτό γιατί δεν είχα δει το συγκεκριμένο άτομο στο θέατρο και επίσης δεν με ήξερε, δεν με είχε δει να παίζω».

«Τελικά όσα ακούγονται είναι αλήθεια για κάποιους ανθρώπους και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στη ζωή της είπε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φάση της. «Μεγαλώνω και τον δεύτερο γιο μου. Είναι δύσκολο ειδικά τα πρώτα δύο χρόνια, αλλά είναι ωραία», είπε.

Μιλώντας για το διαζύγιό της από τον πρώτο σύζυγό της, είπε ότι «το παιδί χρειάζεται τον μπαμπά του. Εγώ αποφάσισα να συνεχίσω τη ζωή μου και παντρεύτηκα τον δεύτερο άνδρα μου και να κάνουμε ένα παιδί. Πρέπει να βρεις ισορροπίες. Σίγουρα πρέπει να ρίχνεις και νερό στο κρασί σου αλλά με θέληση και αγάπη όλα γίνονται».

Σχετικά με την απουσία της από τη δουλειά, απάντησε ότι «μου λείπει η δουλειά μου, αλλά δεν γίνεται. Ανήκω στις μαμάδες που θέλουν να μεγαλώσουν μόνες τα παιδιά τους, ειδικά για τα δύο πρώτα χρόνια και μετά εάν όλα πάνε καλά θα επιστρέψω».

Δείτε ακόμα:  Ηλικιωμένοι, παιδιά και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα να μείνουν σπίτι με κλειστά παράθυρα

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites