Για όλους και για όλα στο Survivor μίλησε στης εκπομπή του ΣΚΑΪ «Love it» η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αποκάλυψε, ότι χώρισε από τον σύντροφό της.
«Η αλήθεια είναι, ότι έχω χωρίσει. Δεν είναι το Survivor ο λόγος, αλλά σίγουρα επηρεάζει και αυτό. Δεν έχω προλάβει να πάω στο νησί, που είναι ο πρώην σύντροφός μου», είπε η 26χρονη personal trainer, χωρίς να θέλει να δηλώσει κάτι παραπάνω.
Για τη σχέση της με τους υπόλοιπους παίκτες είπε, ότι είναι πολύ δεμένοι. «Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω κακία σε κανέναν. Οτιδήποτε άσχημο δημιουργήθηκε μέσα στο παιχνίδι το ξεχνάμε. Είμαστε πολύ δεμένοι, βγαίνουμε μαζί» είπε.
«Θα έπρεπε να μιλάω και να φαίνομαι παραπάνω, να λύνω θέματα με την κάμερα. Μέσα στο παιχνίδι πιανόμασταν από τις λέξεις και γινόταν ολόκληρο θέμα» είπε για τον τρόπο που παρουσιάστηκε στο κοινό.
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.