Φάρμα: Ο Ιατρόπουλος επέστρεψε και έγινε χαμός-video

Φάρμα: Ο Ιατρόπουλος επέστρεψε και έγινε χαμός-video

MEDIA NEWS

«Πάρε με αγκαλιά», του φώναζε ο εκστασιασμένος Τζώρτζογλου

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε στη Φάρμα και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής, ιδιαίτερα από τον φίλο του Στράτο Τζώρτζογλου ο οποίος έδειχνε κυριολεκτικά εκστασιασμένος από την εξέλιξη.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος περίμενε τους συμπαίκτες του να επιστρέψουν από τον αχυρώνα για να τους αιφνιδιάσει με την παρουσία του.

Αυτό έγινε και με το παραπάνω! Όταν οι παίκτες της «Φάρμας» είδαν πως ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είχε επιστρέψει στο σπίτι δεν άφησαν τίποτα όρθιο από τον ενθουσιασμό τους.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν μπορούσε να κρύψει την μεγάλη του χαρά και έκανε κυριολεκτικά σαν παιδί. «Μιχάλη! Το είπα, το είπα εγώ ότι θα έρθεις σπίτι! Μιχάλη, σου έχω ετοιμάσει το κρεβάτι σου. Το ήξερα, το είπα σε όλους ότι θα έρθεις. Πάρε με αγκαλιά! Πάρε με αγκαλιά» φώναζε ο ηθοποιός.

«Είμαι πανευτυχής!Ξαναμπήκα στο χωριό μου, στη Φάρμα, στη φαμίλια μου. Μου έλειψαν τα πάντα. Οι μυρωδιές, τα αρώματα, τα χρώματα, η βροχή, η ομίχλη και οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα» δήλωσε από την πλευρά του ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά σε δασική έκταση στον Ίασμο

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites