Πέτρος Γαϊτάνος: Το “ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ” για τη Χρυσή Αυγή

MEDIA NEWS

«Δεν είχα ποτέ καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους»

Δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις του υπέρ της Χρυσής Αυγής ζήτησε ο τραγουδιστής Πέτρος Γαϊτάνος, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Κάποτε πριν από αρκετά χρόνια με ρώτησαν σε μία συνέντευξη ποια είναι η γνώμη μου για την Χρυσή Αυγή και έχω την ανάγκη να κάνω μια διόρθωση σε αυτό και να ξεκαθαριστεί εφάπαξ αυτή η παρεξήγηση. Ήμασταν σε μια περίεργη κατάσταση κρίσης, βλέπαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βοηθούσαν κάποιους γέροντες, κάποιους ανθρώπους που είχαν προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας. Εγώ έκανα ένα λάθος, όμως σε αυτό και για αυτό το λάθος θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη. Το ζητώ αυτό διότι ακούγοντας τώρα αυτά που είπα τότε, δεν μου ταιριάζει ο Πέτρος αυτός και θεωρώ περίεργο πώς ο Πέτρος είπε αυτά. Δεν θα τα έλεγα αυτά γιατί και δεν ανήκω σε μια τέτοια νοοτροπία, αλλά και γιατί είπα έναν λογισμό ο οποίος όμως έβγαζε μια εντύπωση ότι εγώ στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους» τόνισε και πρόσθεσε:

«Όλα αυτά τα χρόνια λέω πάντα στις συνεντεύξεις μου ότι δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Πρέπει, όμως, να ξεκαθαριστεί αυτή η ιστορία, να τελειώσει. Και αυτοί έστω οι λίγοι άνθρωποι που μπορεί ακόμη να νομίζουν ότι εγώ στήριζα ή στηρίζω αυτούς τους ανθρώπους θα ήθελα παρακαλώ να ξεκαθαριστεί. Ποτέ δεν τους στήριζα, δεν τους στηρίζω και ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που ήμουν δίπλα και μου άρεσε η βία, η παραβατικότητα, η εγκληματικότητα. Και όπως φάνηκε, αυτοί οι άνθρωποι εκτός από κάποια πράγματα που προσπαθούσαν να κάνουν, δεν ξέρω, ίσως, δεν ήταν ευθείς. Επειδή εγώ δεν ταίριαζα σε αυτό, θέλω να ζητήσω συγγνώμη για αυτούς που πιθανόν στενοχωρήθηκαν ή ένιωσαν άβολα από αυτό που είπα. Πάντως, ακούγοντάς το, δεν θέλω ούτε καν να το επαναλάβω… Δεν θέλω να με συνδέει ποτέ ξανά κανένας με τέτοιες δράσεις και με τέτοιους τρόπους ζωής».

Δείτε ακόμα:  Netflix: Η πολυαναμενόμενη παιδική σειρά κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 30 Απριλίου-video

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites