Φωτιές σε Μαρκόπουλο και Μαραθώνα – Κινητοποιήθηκαν εναέρια μέσα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι σε χαμηλή βλάστηση στο Μαραθώνα, κάτω από το Κοτρώνι και πάνω από το Βρανά στην οδό Αυλώνος. Καίει ξερά χόρτα και σε οικόπεδα.
Για την κατάσβεσή της έσπευσαν 34 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο της ΕΜΟΔΕ και 8 οχήματα ενώ κινητοποιήθηκαν και 3 ελικόπτερα. Επιπλέον υπάρχει συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Βρανάς στον Μαραθώνα Αττικής. Επιχειρούν 34 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρο της 1ης ΕΜΟΔΕ, 8 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν και 3 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 8, 2024

 
Υπό έλεγχο τέθηκε νωρίτερα μία από τις διαφορετικές εστίες φωτιάς που ξέσπασαν το πρωί σε χαμηλή βλάστηση, σε βιομηχανική περιοχή, στο Μαρκόπουλο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν απειλήθηκαν σπίτια.
Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο της 1ης ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Σε δύο διαφορετικές εστίες #πυρκαγιάς, σε χαμηλή βλάστηση στο Μαρκόπουλο Αττικής, επιχειρούν 35 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρο της 1ης ΕΜΟΔΕ, 9 οχήματα, ενώ κινητοποιήθηκαν 3 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 8, 2024

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Καιάδας: Δείτε την μυθική καταβόθρα της αρχαίας Σπάρτης-video

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News