Τριφύλλη: «Χασμουρήθηκε; Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της δώσει μια μπούφλα;»

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πικράθηκαν οι Ισραηλινοί και δεν έφαγαν το βράδυ»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» έδωσε η Βάσια Τριφύλλη. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι.

«Η τηλεόραση είναι ο τελευταίος εραστής μου, είναι ωραία η εξέλιξή της και μου δίνει πολλές φορές χαρά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έκανα και που θέλω να κάνω στην τηλεόραση. Μπορεί να βρεθεί κάποιος πιο τρελός από μένα, να μου δώσει το χέρι του και να τα κάνουμε μαζί», είπε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision, η Βάσια Τριφύλλη είπε: «Φέτος είχαμε μεγάλες προσδοκίες στη Eurovision. Η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι ήταν κοριτσίστικη και μου άρεσε πολύ».

Όσον αφορά τα χασμουρητά της Μαρίνας Σάττι την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισράηλ, η Βάσια Τριφύλλη ανέφερε: «Χασμουρήθηκε; Ο Χριστός και η Παναγία! Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της δώσει μια μπούφλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πικράθηκαν οι Ισραηλινοί και δεν έφαγαν το βράδυ! Τι λέτε ρε παιδιά; Οτιδήποτε είναι κακόγουστο, είναι κακόγουστο, δεν έχει σημασία ποιος το κάνει».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη απάντησε: «Θέλω να επιστρέψει, γιατί τον αγαπώ πάρα πολύ κι έχει πολύ ταλέντο. Είναι αμαρτία ένα τέτοιο ταλέντο να μην είναι στη δουλειά».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τραγικός θάνατος 8χρονης σε καγκελόπορτα εργοστασίου στο Κερατσίνι

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites