Φυλακές Τρίπολης: Δείτε τα κελιά που κρατούνται Λιγνάδης και Φιλιππίδης

Φυλακές Τρίπολης: Δείτε τα κελιά που κρατούνται Λιγνάδης και Φιλιππίδης

MEDIA NEWS
Στις φυλακές της Τρίπολης κρατούνται εδώ και αρκετούς μήνες ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Λιγνάδης. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (9/12), ο Τάσος Τεργιάκης παρουσίασε στο Πρωινό φωτογραφίες από τους θαλάμους των φυλακών. 

Πρόκειται για τους διαδρόμους έξω από τους θαλάμους όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι και συγκεκριμένα είναι θάλαμοι χωρητικότητας 20 ατόμων και τα κρεβάτια είναι σε κουκέτες. Κάθε κρατούμενος έχει τη δική του τηλεόραση και οι δυο ηθοποιοί βρίσκονται στον τρίτο θάλαμο.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται 279 ημέρες στις φυλακές και ο Πέτρος Φιλιππίδης 133 ημέρες και μάλιστα φαίνεται πως είναι πρόθυμος για να βοηθάει σε ό,τι χρειάζεται, ενώ κάνει παρέα με λίγα άτομα, τα οποία πιστεύει ότι του έχουν στήσει παγίδα και ετοιμάζεται μάλιστ να το αποδείξει στο δικαστήριο, ενώ πριν μερικές μέρες ήρθε στο φως και μια νέα καταγγελία για τον ίδιο.

Οι θάλαμοι που κρατούνται Λιγνάδης – Φιλιππίδης:

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δίκη Λιγνάδη: Ως «γλυκό και τρυφερό άνθρωπο» περιέγραψε τον κατηγορούμενο η Ελένη Κούρκουλα

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων