Γιώργος Πανόπουλος-ζώδια: Έκλειψη Σελήνης στις 8ο38’ Διδύμων, 30.11, 11:31´

Γιώργος Πανόπουλος-ζώδια: Έκλειψη Σελήνης στις 8ο38’ Διδύμων, 30.11, 11:31´

NEWS ΖΩΔΙΑ

Γιώργος Πανόπουλος-ζώδια: : Έκλειψη Σελήνης στις 8ο38’ Διδύμων, 30.11, 11:31´ (επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο Διδύμους/Τοξότες/Παρθένους και Ιχθύς όπως και όσους έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες σε αυτά τα ζώδια από 5ο 30’ έως και 10ο).

H έκλειψη Σελήνης είναι και Πανσέληνος. Οι Πανσέληνοι φωτίζουν σε ποιον/ποιους τομέα/τομείς χρειάζεται να επέμβουμε, πού χρειάζεται να στρέψουμε την προσοχή μας, την ενέργειά μας και τις προσπάθειές μας.

Με άλλα λόγια πού χρειάζεται να αλλάξουμε τη αντίληψη μας της πραγματικότητάς.

Οι Πανσέληνοι αναδεικνύουν το ύψος και το βάθος κάθε ζωδίου. Οι Δίδυμοι ως πρώτο ζώδιο του αέρα σχετίζεται με τη γλώσσα, της σκέψη και την επικοινωνία.

Οι Δίδυμοι είναι στα καλύτερά τους όταν είναι συνεχώς περίεργοι, όταν ακούνε και μιλάνε, όταν συνδέονται με τους άλλους ή μπορούν να συνδέσουν.

Η σκοτεινή τους πλευρά είναι το σύνδρομο «τα ξέρω όλα» και η ακατάσχετη φλυαρία.

Ο Τοξότης από την αντίθετη πλευρά είναι το τρίτο πύρινο ζώδιο και σχετίζεται με τη γνώση που αποκτιέται από την εμπειρία και την επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και διαφορετικές αντιλήψεις, πεποιθήσεις, ιδέες, θρησκείες.

Η καλύτερη πλευρά του Τοξότη είναι ο «σοφός που κατανοεί τη μεγάλη εικόνα» ενώ η αρνητική του περιέχει αδιαλλαξία και φανατισμό.

Αυτές είναι οι ποιότητες που τονίζει αυτή η Έκλειψη.

Σε αυτή την Πανσέληνο δεν έχουμε σημαντικές όψεις της Πανσελήνου με τους άλλους πλανήτες αλλά να έχουμε κατά νου ότι κάθε φορά που ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τη Σελήνη όπως τώρα το κυρίαρχο θέμα είναι οι Σχέσεις.

Εγώ και ο Άλλος όπου Άλλος μπορεί να είναι οποιοσδήποτε σημαντικός Άλλος της ζωής μας- από το/η σύντροφο μέχρι κάποιον/α από τον οποίο εξαρτόμαστε επαγγελματικά πχ.

Δείτε ακόμα:  Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ο κυβερνήτης των Διδύμων διελαύνει αυτή την περίοδο στον Σκορπιό, σε ένα ζώδιο δηλαδή που σχετίζεται με την ανάγκη να αποτοξινωθούμε από οτιδήποτε θεωρούμε τοξικό στη ζωή μας ή χρειάζεται να αφήσουμε πίσω μας.

Μια σημαντική όψη κατά της διάρκεια της Πανσελήνου είναι η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού σε Σκορπιό/Ταύρο.

Πρόκειται για μια όψη που μπορεί να ξεκινήσει, να διαλύσει, ή να δημιουργήσει έκπληξη και αβεβαιότητα στις ερωτικές σχέσεις.

Μια σχέση μπορεί να αρχίσει με μια τέτοια όψη ξαφνικά ή αν υπάρχει μπορεί να τρανταχθεί.

Πρόκειται για μέρες, γύρω από την Πανσέληνο, που μπορεί να έχουν ένταση, συμπεριφορές που δεν περιμένουμε, απροσδόκητα γεγονότα, αλλοπρόσαλλες αντιδράσεις- δικές μας ή των άλλων.

Σε κάθε περίπτωση οι σχέσεις χρειάζονται ενθουσιασμό, ζωντάνια, οτιδήποτε σπάει την ρουτίνα και την επανάληψη.

Γύρω από την Πανσέληνο χρειάζεται να κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να παρατηρήσουμε τις σκέψεις μας, τις αντιδράσεις μας και τις καταστάσεις γύρω μας μένοντας όσο το δυνατόν ανοιχτοί σε οτιδήποτε εμπλουτίζει τις γνώσεις, τις αντιλήψεις και την οπτική μας γωνία.

«Η αναζήτηση της αλήθειας», λέει ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, «είναι πιο πολύτιμη από την κατοχή της».

 
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Πειραιά , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο pireasnews.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites