"Η Φάρμα": Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω από το ριάλιτι

Η Φάρμα: “Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω από το ριάλιτι”-video

MEDIA NEWS

Ο χορογράφος δεν μπόρεσε να πει πολλά για την αποχώρηση του από το reality

Ο Τάσος Ξιαρχό ξάφνιασε τους συμπαίκτες του αλλά και τους τηλεθεατές της Φάρμας όταν ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το reality.

Το πρωί της Δευτέρας, ο χορογράφος, βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και δέχθηκε ερώτηση από τους παρουσιαστές για την αποχώρηση του από τη Φάρμα. Η απάντηση του ξάφνιασε. «Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Απλά έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά. Δεν έφυγα γιατί ήταν η ώρα μου να φύγω. Δυο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς για κάποια θεματάκια και τελικά την τρίτη μέρα έπρεπε να φύγω. Ο λόγος που ζήτησα από τον κόσμο να με ψηφίσει για να επιστρέψω ήταν γιατί ήθελα να δείξω ότι έχω κόσμο, γιατί είχαμε ένα εσωτερικό θέμα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Στην συνέχεια ο Τάσος Ξιαρχό πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που μου έδωσε πολλά αλλά δεν έφυγα για δικό μου λόγο αλλά για άλλου. Για εμένα ωστόσο τελικά καλά που έφυγα. Δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα. Μπορεί να το είπα πολύ χοντρά, αλλά για εμένα και για τη δική μου πορεία δεν… ». Ο χορογράφος παραδέχθηκε πως είχε δεχθεί πρόταση να μπει και στο Survivor αλλά δεν προλάβαινε χρονικά να πάει.

«Είναι μια εποχή που δεν κάνουμε τίποτα και είπα να το δοκιμάσω. Όμως έπρεπε να περιμένουμε 10 μέρες σε ένα ξενοδοχείο. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και αυτό. Η αναμονή ήταν χειρότερη. Με τα παιδιά είχαμε τρομερή σχέση. απλά δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που έπρεπε να συμβεί δεν συνέβη. Δεν μπορώ να πω πολλά. Ήμουν 7 ώρες εκτός φάρμας και συζητούσα. Αυτό που είχα ζητήσει δεν μπορούσε να γίνει» ανέφερε ο Τάσος Ξιαρχό.

Δείτε ακόμα:  Με εκπροσώπους της κοινωνίας η 47η επέτειος της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites