Η τελευταία ανάρτηση της Μαρίτας Αγγελοπούλου πριν πεθάνει

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι έγραψε για τον αδερφό της στο facebook, τρεις μέρες πριν βρεθεί νεκρή η επιχειρηματίας του Αιγίου
Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον θάνατο της Μαρίτας Αγγελόπουλου στο Αίγιο είναι ότι οφείλεται σε παθολογικά αίτια, όμως καλό είναι να περιμένουμε την επίσημη αιτιολογία από την νεκροψία που θα γίνει. 
Μάλισυτα, ύμφωνα με το pelop.gr, η Μαρίτα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην περιοχή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία του Αιγίου, αλλά και στην Πάτρα, καθώς ήταν μία ενεργή επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης. Ήταν επίσης ιδιαίτερα ενεργή στα social media, είχε δική της διαδικτυακή εκπομπή, ενώ στο παρελθόν υπήρξε και κριτής στα καλλιστεία.
Μιλώντας στο συγκεκριμένο σάιτ πριν ένα χρόνο περίπου για την δολοφονία του πατέρα της, Άγγελου, καθηγητή μαθηματικών και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, ο οποίος έπεσε νεκρός στις 3 Φεβρουαρίου του 2011 έξω από το σπίτι του στο Αίγιο, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:
««Πρόκειται για ένα γεγονός που συντάραξε, τον εσωτερικό μου κόσμο πρωτίστως, όλη την ύπαρξη μου ή γίνεσαι πιο δυνατός ή καταρρέεις. Εγώ επέλεξα να γίνω πιο δυνατή. Οι αρχές και οι αξίες του πατέρα μου, ήταν η δύναμη μου για να μην «πέσω».
Η τελευταία ανάρτησή της 
Στην τελευταία ανάρτηση πριν πεθάνει η 43χρονη εκθείασε τον αδερφό της, Γιώργο και έγραψε χαρακτηριστικά:
«Ο αδερφούλης σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει όταν δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τα ρημαδομαθηματικά. Είναι εκεί για να σε βοηθήσει να θα σου φτιάξει τον υπολογιστή που έχει χαλάσει (λαμπρή ευκαιρία να τονίσει πόσο «ανίδεη» και «άσχετη» είσαι).Αλλά Αν έχεις αδερφό, είτε είναι μικρότερος, είτε μεγαλύτερος ένα είναι βέβαιο: θα τις φας. Μπορεί να τις τρως καθημερινά, μπορεί να τις τρως όταν έχει τα νεύρα του, μπορεί να τις τρως μόνο όταν κάνεις κάτι απ’ αυτά που βρίσκονται στη λίστα «πράγματα που αν μου κάνεις θα τις φας». Όμως, μια στο τόσο, θα έχεις την ευκαιρία που καρτερικά περίμενες. Και τότε, θα έρθει η σειρά σου να δώσεις μια ηχηρή καρπαζιά ή –αν είσαι γνήσιο θηλυκό- μια οδυνηρή νυχιά …. Για σένα George Angelopoulos! Η ερωτευμένη… πάντα μαζί σου Μαριτα Αγγελοπουλου».

Δείτε ακόμα:  Διακινητής μεταναστών συνελήφθη μετά από τροχαίο

Newsroom | Pireas News