Ατλάντα - ΗΠΑ: Άστεγος έσωσε όλα τα ζώα καταφυγίου που είχε πάρει φωτιά-photo

Ατλάντα – ΗΠΑ: Άστεγος έσωσε όλα τα ζώα καταφυγίου που είχε πάρει φωτιά-photo

NEWS VIRAL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις 18 Δεκέμβρη 2020,  ένας άστεγος άντρας, ο Keith Walker έκανε πρόωρα το Χριστουγεννιάτικο θαύμα του στην Ατλάντα των ΗΠΑ και τώρα το κατόρθωμα του έγινε δικαίως viral στα social media. Ο 53χρονος άστεγος άνδρας σύμφωνα με το cnn ρίσκαρε τη ζωή του για να σώσει όλα τα  ζώα  (γάτες και σκύλους) που ήταν παγιδευμένα  από την φωτιά σε ένα καταφύγιο ζώων.

Ο Keith Walker δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και μπήκε στο καταφύγιο W-Underdogs αφήνοντας τους πάντες γύρω του άναυδους. «Ήμουν πολύ νευρικός, δεν θα πω ψέματα. Φοβόμουν πραγματικά να μπω εκεί μέσα με όλο τον καπνό. Αλλά ο Θεός με τοποθέτησε σε εκείνο το σημείο εκείνη τη στιγμή για να σώσω εκείνα τα ζώα», δήλωσε στο CNN.

Συνεχίζει λέγοντας: «Αν αγαπάς έναν σκύλο, μπορείς να τους αγαπήσεις όλους στον κόσμο. Ο σκύλος μου είναι ο καλύτερός μου φίλος και δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτόν, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να σώσω όλους εκείνους τους σκύλους».

Αν και το καταφύγιο δεν καταστράφηκε ολοσχερώς, η φωτιά το άφησε ακατάλληλο προς χρήση, σύμφωνα με την ιδρύτρια του W-Underdogs, την Gracie Hamlin. Ευτυχώς για εκείνους, ο οργανισμός ήταν σχεδόν έτοιμος να μετακομίσει σε νέες εγκαταστάσεις στην Ατλάντα, όπου τώρα βρίσκονται και τα ζώα.

Ατλάντα - ΗΠΑ: Άστεγος έσωσε όλα τα ζώα καταφυγίου που είχε πάρει φωτιά-photo
Ατλάντα – ΗΠΑ: Άστεγος έσωσε όλα τα ζώα καταφυγίου που είχε πάρει φωτιά-photo

Η Hamlin δήλωσε για τον 53χρονο άνδρα στο CNN: «Είναι ο φύλακας άγγελός μου. Ακόμα και οι πυροσβέστες δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν για τους σκύλους. Φώναξαν τις φιλοζωικές, αλλά ο Keith ήταν ήδη μέσα στο κτήριο βγάζοντας έξω τις γάτες και τους σκύλους μέχρι που όλα ήταν ασφαλή».

Η Hamlin γνώριζε τον Walker εδώ και χρόνια, ο 53χρονος άνδρας είναι άστεγος από τα 13 του. Η ιδρύτρια επιτρέπει στον άνδρα να αφήνει τον σκύλο του εκεί, ένα γλυκύτατο pitbull ονόματι Bravo στο καταφύγιο κάθε βράδυ. Ο Walker εκείνη τη μέρα πήγαινε να πάρει τον Bravo και να τον πάει μια βόλτα, όταν είδε τη φωτιά.

Δείτε ακόμα:  Βόρεια Ιτέα: Εφιαλτική νύχτα σε τρία μέτωπα καίει η πύρινη λαίλαπα

Κατάφερε να σώσει όλα τα ζώα – 6 σκύλους και 10 γάτες. «Δεν έχω λόγια για το πόσο πολύτιμος στάθηκε στη διάσωση των ζώων. Μού είναι ακόμα απίστευτο, επειδή έχω υπάρξει κοντά σε πυρκαγιά και γνωρίζω πόσο γρήγορα μπορεί να επεκταθεί. Είναι ο ήρωάς μου».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites