Καταγγελία-Βόμβα του Ολυμπιονίκη μας, Μίλτου Τεντογλου: Καταστρέφουν το Ζηρίνειο που έκανε προπόνηση

Καταγγελία-Βόμβα του Ολυμπιονίκη μας, Μίλτου Τεντογλου: Καταστρέφουν το Ζηρίνειο που έκανε προπόνηση για να μεγαλώσει το γήπεδο ποδοσφαίρου

BREAKING NEWS SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επιστρέφω από αγώνα στην Νορβηγία και βλέπω να καταστρέφουν το στάδιο του συλλόγου μου για να μεγαλώσουν το γήπεδο του ποδοσφαίρου… Δεν έχω λόγια. Είναι μεγάλη ντροπή και ασέβεια για τον στίβο. Κρίμα.

Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο Μίλτος Τεντόγλου αφότου επέστρεψε  από το ταξίδι του στη Νορβηγία, όπου έκανε δύο στα δύο στη σειρά αγώνων του Diamond League, στο Όσλο, αυτο που συμβαίνει στο Ζηρίνειο στάδιο, οπου ένα μέρος από το κουλουάρ του στίβου στο Ζηρίνειο ξηλώθηκε, κατά τις εργασίες, για να μεγαλώσει ο ποδοσφαιρικός αγωνιστικός χώρος.

Ειδικότερα, ο αθλητής του Γ.Σ. Κηφισιάς πηγαίνοντας στο Ζηρίνειο Στάδιο συνάντησε την καταστροφή του κουλουάρ του στίβου καθώς γίνονται εργασίες για να μεγαλώσει ο ποδοσφαιρικός αγωνιστικός χώρος. Συγκεκριμένα, εκεί θα αγωνίζεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Κηφισιάς, επιστρέφοντας στην έδρα της.

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρώτος κ στο Όσλο!!!

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και με άλμα στα 8.10 μέτρα, κατέκτησε την κορυφή και στη Νορβηγία κ έκανε το 2 στα 2 στη σειρά αγώνων Diamond League…👏👏🇬🇷👊

 

 

63CFEA4B 594A 490D AEAF 393D9BED37E0

Δεν πέρασε ούτε χρόνος μετά το χρυσό μετάλλιο του Μίλτου Τεντογλου.
Σήμερα στο Ζηρίνειο,το στάδιο του συλλόγου του Ολυμπιονίκη μας,με ετολη της γαλαζιας δημοτικής αρχής, σκάβουν το ταρτάν για να μεγαλώσουν το γηπεδο.
Συγχαρητήρια για την ξεφτίλα.

Δείτε ακόμα:  Παύλος Χαϊκάλης: Νέα καταγγελία ΣΟΚ για τον γνωστό ηθοποιό-video

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.