«Κόκκινο Ποτάμι»: Επιστρέφει στο Open μέσα από τέσσερις τηλεταινίες-video

«Κόκκινο Ποτάμι»: Επιστρέφει στο Open μέσα από τέσσερις τηλεταινίες-video

MEDIA NEWS

Ο σταθμός τιμά και φέτος τη μνήμη των αθώων Ελλήνων του Πόντου

Μια από τις σειρές που καθήλωσε και συγκίνησε όσο λίγες το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει σε μορφή τεσσάρων τηλεταινιών.

Ο λόγος για το «Κόκκινο Ποτάμι». Το Open πάντα κοντά στην παράδοση και τον Ελληνισμό, τιμά και φέτος τη μνήμη των αθώων Ελλήνων του Πόντου. Παράλληλα με το μεγάλο αφιέρωμα για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων στις 19 Μαΐου, ο σταθμός θα προβάλει και όλη την ιστορία της επιτυχημένης σειράς που αγαπήθηκε φανατικά από το τηλεοπτικό κοινό, «Το Κόκκινο Ποτάμι».

Η σειρά θα προβληθεί μέσα από τέσσερις ειδικά μονταρισμένες τηλεταινίες, που έχουν προγραμματιστεί στις 17, 18, 19 & 20 Μαΐου στις 21.00 στο Open. Ένα ιδιαίτερο Director’s Cut του Μανούσου Μανουσάκη που δίνει κινηματογραφική πνοή στη σειρά.

Ενάμιση χρόνο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς που καθήλωσε τους τηλεθεατές, τα μηνύματα που προβάλλονται είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Η συγκλονιστική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη, διηγείται με τον πιο γλαφυρό τρόπο την ιστορία των Ελλήνων του Πόντου και όλες τις θηριωδίες που υπέστησαν. Μέσα, όμως, από την ιστορία αγάπης του Μίλτου και της Ιφιγένειας αποδίδεται το μήνυμα της αισιοδοξίας και της ελπίδας.

Για τέσσερις συνεχόμενες βραδιές, το «Κόκκινο Ποτάμι» θα ξετυλίξει για μια ακόμα φορά την πλοκή του, ταξιδεύοντας τους τηλεθεατές πίσω στον χρόνο και στην πολύπαθη Ιστορία μας.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites