Κυριακή 20/12: Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα με click away

Κυριακή 20/12: Ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα με click away

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυριακή 20/12: Ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ και σήμερα καθώς και τα καταστήματα λιανικής με τη μέθοδο εξυπηρέτησης του click away για τα ψώνια των Χριστουγέννων. Κατ’ αρχήν κάθε σούπερ μάρκετ μπορεί να αποφασίζει μόνο του για το ωράριο λειτουργίας του, ωστόσο τα καταστήματα λιανικής με click away θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 έως τις 20:00.

Το άνοιγμα των σούπερ μάρκετ αυτή την Κυριακή γίνεται στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου που τίθεται σε εφαρμογή κάθε χρόνο τέτοια ημέρα.

Φέτος, μάλιστα, τα σούπερ μάρκετ με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες χωρίς να παρατηρηθούν φαινόμενα συγχρωτισμού.

Οι περισσότερες έως τώρα αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν ξεκαθαρίσει ότι θα λειτουργήσουν από τις 09:00 έως τις 19:00. Ωστόσο, χρήσιμο θα είναι οι καταναλωτές να ενημερώνονται από τις επίσημες ιστοσελίδες των αλυσίδων σούπερ μάρκετ που τους ενδιαφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι για μετακίνηση των πολιτών στα σούπερ μάρκετ απαιτείται η αποστολή SMS με τον αριθμό 2 στο 13033.

Προαιρετική είναι η λειτουργία των κομμωτηρίων και σήμερα, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η επίσκεψη στα κομμωτήρια γίνεται με SMS στο 13033 με τον κωδικό 2 και κατόπιν ραντεβού.

Φυσικά από το μέτρο του click away εξαιρούνται οι περιοχές, οι οποίες έχουν τεθεί σε σκληρότερο lockdown, όπως η Δυτική Αττική και η Κοζάνη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εργαζόμενοι: Ιδού τα κρούσματα σε Σκλαβενίτη, Lidl, ΑΒ Βασιλόπουλο, Market in, My Market, Praktiker, Leroy Merlin (λίστα)

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.