Λίτσα Πατέρα: Αυτός είναι ο λόγος που υπέγραψε η Μενεγάκη στο Mega (video)

Λίτσα Πατέρα: Αυτός είναι ο λόγος που υπέγραψε η Μενεγάκη στο Mega (video)

MEDIA NEWS

Η Λίτσα Πατέρα γνωρίζει τι σημαίνουν αυτές οι μέρες του Απριλίου

Τη γνωρίζει από τα πρώτα βήματα της η Λίτσα Πατέρα την Ελένη Μενεγάκη, και λίγη ώρα πριν δώσει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας στον «αέρα» του Πρωινού, ρωτήθηκε για το συμβόλαιο που υπέγραψε η παρουσιάστρια στο Mega.

Η αστρολόγος, η οποία έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με την Ελένη Μενεγάκη σημείωσε μεταξύ άλλων πως πιστεύει ότι η παρουσιάστρια «κοίταξε τις ημέρες και έβαλε τις υπογραφές».

Ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε από την Λίτσα Πατέρα να σχολιάσει την πληροφορία ότι η Ελένη Μενεγάκη πριν υπογράψει κοίταξε τις ημερομηνίες ώστε να γνωρίζει τι συμβαίνει αστρολογικά.

Αναλυτικά, η Λίτσα Πατέρα σχολίασε: «Δεν ξέρω τι έκανε η Ελένη αλλά ήταν οι καλύτερες μέρες και η Ελένη ξέρει πάρα πολύ καλή αστρολογία. Με έχει οδηγήσει και στα πρώτα χρόνια, το πρώτο βιβλίο που έγραψα, εκείνη με έβαλε να το γράψω. Ξέρει να ακούει η Ελένη και ξέρει πάρα πολύ καλά τις ημέρες. Όντως, αυτές οι ημέρες, είναι οι καλύτερες ημέρες του Απριλίου. Πιστεύω πραγματικά ότι η Ελένη θα κοίταξε τις ημέρες και θα έβαλε τις υπογραφές».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ξεκίνησε η πορεία προς την Αμερικανική πρεσβεία – Δείτε φωτογραφίες του News

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites