MasterChef 2021 Spoiler Τελικός: Οι δοκιμασίες των δυο φιναλίστ

MasterChef 2021 Spoiler Τελικός: Οι δοκιμασίες των δυο φιναλίστ

MASTERCHEF MEDIA NEWS SPOILER

MasterChef 2021 Spoiler Τελικός: Σε μια μεγάλη και επίπονη διαδικασία θα χρειαστεί να ανταπεξέλθουν οι δυο διεκδικητές του επάθλου, του mastterchef 2021,του οποίου ο τελικός θα γίνει την Τετάρτη 9 Ιουνίου. Την βραδιά εκείνη θα μάθουμε όλοι το όνομα του μεγάλου νικητή του φετινού ριάλιτι μαγειρικής.

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα στην κουζίνα του Masterchef 5. Εκεί απ’ όπου τις τελευταίες ημέρες έχει περάσει η αφρόκρεμα της ελληνικής γαστρονομίας. Σεφ με σημαντικές διακρίσεις και εξαιρετικές κριτικές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της παραγωγής και των τριών κριτών. Και βρέθηκαν στο πλατώ της εκπομπής με πιάτα υψηλών απαιτήσεων.

 

Οι κριτές με το τρόπαιο του masterchef 5
Τι έχει ετοιμάσει όμως η φιλόδοξη και εξαιρετικά οργανωμένη παραγωγή του Masterchef; Ποιοι θα κρίνουν τα πιάτα των φιναλίστ; Θα υπάρξουν επιστροφές παικτών στην κουζίνα του Masterchef;

Ο μεγάλος τελικός πλησιάζει στο MasterChef 5! Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι τις 9 Ιουνίου, τη μέρα που οι κριτές θ’ ανακοινώσουν το όνομα του μεγάλου νικητή που θα λάβει το έπαθλο με το αρχικό γράμμα του ριάλιτι, καθώς και 50.000 ευρώ. Μέχρι τότε όμως οι δύο φιναλίστ δεν θα σηκώσουν κεφάλι, δίνοντας το 100% των δυνάμεων τους. Προς το παρόν γνωρίζουμε τη μα διεκδικήτρια του επάθλου τη Μαργαρίτα, ενώ τη Δεύτερα θα μάθουμε με ποιον θ’ αναμετρηθεί, τη Μαρίνα ή το Διονύση.

Η τελική τριάδα του masterchef 2021
Παρόντες στην προσπάθειά τους αυτή θα είναι παίκτες με τους οποίους μοιράστηκαν τους τελευταίες μήνες στιγμές μαγειρικής κόντρας. Και όχι μόνο κάνουν comeback όσοι επελέγησαν αλλά θα έχουν και ρόλο κλειδί στην εξέλιξη του τελικού. Σύμφωνα με πληροφορίες οι… επισκέπτες θα αναλάβουν χρέη βοηθών στις δοκιμασίες που έρχονται.

Δείτε ακόμα:  5/4 MasterChef spoiler: Ο Νικητής του Mystery Box και τεστ δημιουργικότητας (video)

Τουλάχιστον αυτό θα δούμε σε πρώτη φάση τις επόμενες μέρες, Γιατί στη συνέχεια όλη η μεγάλη παραγωγή του Masterchef μετακομίζει στη Χαλκιδική, όπως άλλωστε εδώ μέσα από το youfly.com είχαμε αποκαλύψει.

Εκεί με θέα τον Όλυμπο σε μια ξενοδοχειακή μονάδα στολίδι για την περιοχή της Κασσάνδρας στο Sani οι φιναλίστ θα κληθούν να ετοιμάσουν ένα μενού υψηλών προδιαγραφών με προϊόντα της μακεδονικής γης.

Ο Μεγάλος τελικός του MasterChef 5

Πιάτα που πρέπει να «κουβαλούν» αναμνήσεις και συναισθήματα. Παράλληλα, τους περιμένει αντιγραφή πιάτων από διάσημο Σκανδιναβό σεφ με δύο αστέρια Μισελέν στο βιογραφικό του.

Όταν ο Κοντιζάς είχε πει πέρσι στο φινάλε του Masterchef 4 να ξεχάσουμε ότι ξέραμε γνώριζε ότι όσα θα ζούσαν οι φετινοί φιναλίστ μόνο εύκολα δεν θα είναι. Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 5 θα κάνει τη διαφορά!

masterchef 5 τελικός
Στην αυλαία του διαγωνισμού για φέτος η τελευταία βαθμολογία λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή θα φέρει την υπογραφή ενός πολύ διάσημου σεφ. Ενός επαγγελματία που έχει μπει στο πάνθεον της παγκόσμιας γαστρονομίας.

Οι φιναλίστ θα κληθούν να ετοιμάσουν τρία μοναδικά πιάτα του. Στη συνέχεια θα χρειαστεί να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν την πιο πιστή αντιγραφή της ζωής τους. Στο τέλος της βραδιάς θα ξέρουμε ποιος επιβίωσε των μαγειρικών διαδικασιών.

με πληροφορίες από youfly.com

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites