MasterChef spoiler 12.04.2021: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτοί οι 4 παίκτες επιστρέφουν στον διαγωνισμό (video)

MasterChef spoiler 12.04.2021: ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Αυτοί οι 4 παίκτες επιστρέφουν στον διαγωνισμό (video)

MASTERCHEF MEDIA NEWS

MasterChef spoiler 12/4: Σήμερα θα είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη μέρα στο masterchef 5, αφού θα έχουμε την επιστροφή εχθρών και φίλων που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής. Διαβάστε ποιοι επιστρέφουν και ανατρέπουν τα δεδομένα!

Στις κουζίνες του διαγωνισμού δεν θα μπουν οι παίκτες που έχουν καταφέρει να παραμείνουν, αλλά αυτοί που έχουν αποχωρήσει. Οι παίκτες που αποχώρησαν σχετικά πρόσφατα από το reality μαγειρικής, σήμερα θα ξαναφορέσουν τις ποδιές τους και θα μαγειρέψουν διεκδικώντας της επιστροφή τους στο σπίτι του MasterChef. Όσοι έχουν καταφέρει να παραμείνουν θα παρακολουθήσουν την δοκιμασία από τον εξώστη προσπαθώντας να τους δώσουν όση βοήθεια μπορούν.

MasterChef spoiler 12/4: Αυτοί οι 4 παίκτες επιστρέφουν στο ριάλιτι μαγειρικής

Ποιοι θα επιστρέψουν στο παιχνίδι; Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι τέσσερα άτομα θα καταφέρουν σήμερα με τις προσπάθειές τους να εντυπωσιάσουν τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη. Οι διαρροές (spoiler) λοιπόν κάνουν λόγο για επιστροφή της Μαρίνας Ντεμολλάι, του Αλέξανδρου Συνοδινού, του Ιωάννη Αυλωνίτη, αλλά και της Μαργαρίτας που αποχώρησε το περασμένο Σάββατο κάνοντας κριτές και συμπαίκτες να δακρύσουν.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  MasterChef αποχώρηση 20/3: BOMBA! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (video)

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites