MasterChef spoiler 18.05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ομαδική δοκιμασία

MasterChef Spoiler 18.05: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την ομαδική δοκιμασία

MASTERCHEF MEDIA NEWS SPOILER

MasterChef spoiler 18/5: Χτες είδαμε τους παίκτες των δυο ομάδων να παίρνουν τα βουνά και να μαγειρεύουν στην εξοχή και σήμερα θα ακολουθήσει η βαθμολογία τους από τους κριτές.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με μία ακόμη μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία. Ο Διονύσιος ως νικητής του πρόσφατου τεστ δημιουργικότητας είχε στα χέρια του δυο πλεονεκτήματα. Το πρώτο ήταν να επιλέξει τον αρχηγό της αντίπαλης ομάδας, αλλά και τους παίκτες που θα αποτελέσουν τη δική του, κάτι που σήμαινε αυτόματα πως η ομάδα του θα είχε αριθμητό πλεονέκτημα. Έτσι, επέλεξε ως αρχηγό της μπλε ομάδας του MasterChef τη Μαρίνα, ενώ για συμπαίκτες του πήρε τους Ιωάννη, Παύλο και Μαργαρίτα, με τους Τζιοβάνι και Αλέξανδρο να φορούν τις μπλε ποδιές.

Πάμε τώρα στα αποψινά! Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef οι κριτές θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας στους παίκτες, με τους ηττημένους να είναι όλοι υποψήφιοι προς αποχώρηση και έτσι θα πρέπει να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην δοκιμασία της αποχώρησης.

Σύμφωνα με διαρροές που κυκλοφορούν η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει την ομαδική δοκιμασία του MasterChef είναι η μπλε.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  MasterChef Spoiler 24.04.21: Ποιος παίκτης αποχωρεί από τον διαγωνισμό-video

Το κουτούκι του παίδαρου

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων