Νίκος Πορτοκάλογλου: "Αυτές είναι οι φωτεινές μου στιγμές μέσα στο 2021"

Νίκος Πορτοκάλογλου: “Αυτές είναι οι φωτεινές μου στιγμές μέσα στο 2021”

MEDIA NEWS

Αποκαλυπτικός για τη ζωή του, αλλά και τη δουλειά του ήταν ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega. Ο τραγουδιστής μίλησε για την περιπέτεια υγεία της γυναίκας του, τη γέννηση της εγγονής του και τη δύσκολη περίοδο μετά τη διάλυση του συγκροτήματος «Φατμέ».

«Γκρίνιαζα ότι δεν υπήρχε η μουσική εκπομπή για να πάω στην τηλεόραση, όταν λοιπόν μου προτάθηκε το “Μουσικό Κουτί” στην ΕΡΤ1 είπα “ρίσκαρε το”», είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου για τη μουσική τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είπε στη συνέχεια: «Η τριετία που πέρασε ήταν περιπετειώδης, περάσαμε μια περιπέτεια υγείας της γυναίκας μου που ευτυχώς πήγαν όλα καλά, και γεννήθηκε η εγγονή μας. Πέρασα και εγώ κάτι σοβαρό με τη μέση μου, αλλά η περιπέτεια υγείας της συζύγου μου με τρόμαξε περισσότερο.

Βλέπαμε παρέα με τη γυναίκα μου την εκπομπή κάθε Τετάρτη και χαιρόμασταν γελούσαμε, συγκινηθήκαμε και ήταν θεραπευτικό και για τους δυο μας αυτό. Έχω γράψει για τη γυναίκα μου περίπου εκατό τραγούδια, αφού είμαστε μαζί 40 χρόνια πλέον. Το πρώτο ερωτικό τραγούδι που έγραψα για τη γυναίκα μου ήταν όταν χωρίσαμε, ήταν το “Ψέματα”.

Μόλις το άκουσε, μετάνιωσε πικρά για το χωρισμό κι επέστρεψε».

«Στα πρώτα χρόνια μετά τη διάλυση των Φατμέ, ένιωσα ότι έχασα το δρόμο μου, αλλά η δυσκολία με έκανε να ψαχτώ και να γράψω μερικά από τα καλύτερα τραγούδια μου», ανέφερε ο Νίκος Πορτοκάλογλου και στη συνέχεια τόνισε πως «οι φωτεινές μου στιγμές μέσα στο 2021 ήταν όταν πήραμε καλά νέα για την πορεία της υγείας της γυναίκας μου και όταν γεννήθηκε η εγγονή μας».

Δείτε ακόμα:  Έγιναν κατασχέσεις λογαριασμών, δεν είχαμε να φάμε για μια εβδομάδα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites