Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζωδίων: Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 13 έως 19/12/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Ζωδίων: Το Αστροσκόπιο της εβδομάδας 13 έως 19/12/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 13 ως 19 Δεκεμβρίου 2021.

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά θετική και αισιόδοξη, έχει καλές δυνατότητες για προγραμματισμό. Μην ξεχνάμε ότι μέχρι τώρα προγραμματίζαμε κάτι και λόγω της κατάστασης που βιώνουμε είτε το αναβάλαμε από φόβο, είτε προ έκυπτε κάτι άλλο που έπρεπε να δώσουμε εκεί την προσοχή μας.

Η ψυχολογία μας είναι πιο ανεβασμένη λόγω του ότι μπορούμε να καταφέρουμε κάποια πράγματα και να αποφορτιστούμε. Απο Δευτέρα και για ένα μεγάλο διάστημα οι πληροφορίες που λαμβάνουμε γίνονται πιο σοβαρές και έχουν μια αληθοφάνεια.

Επίσης την εβδομάδα αυτή θα επαναξιολογήσουμε ανθρώπους και καταστάσεις, επαναπροσδιορίζουμε κάποια σχέση μας ειδικά από το παρελθόν μας, μπορεί δηλαδή να επιτρέψουμε γιατί τα ζυγίσαμε τελικά διαφορετικά, να θέλουμε να έχουμε στη ζωή μας ξανά ένα άτομο.

Αυτό δεν αφορά μόνο τις ερωτικές σχέσεις αλλά και μια επαγγελματική, συνεργασία, είτε και κάποιο άτομο φιλικό ή οικογενειακό που έχουμε καιρό να επικοινωνήσουμε να το επαναφέρουμε στην καθημερινότητα μας.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 13 ως 19/12/2021

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021

Newsroom | Pireas News