Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Ιανουάριο 2024

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.
Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και το μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5
Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.
Οι προβλέψεις αριθμολογίας για το μήνα Ιανουάριο 2024
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
ΓΕΝΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά γεμάτη από ευχάριστα μηνύματα, προτάσεις, γνωριμίες και έντονη κοινωνική δικτύωση. Όσα δεν είχες πει, όσα δεν είχες κάνει, όλα όσα συγκρατούσες, έφτασε η στιγμή να τα κάνεις πραγματικότητα. Κάποια νέα σχέδια σε ενθουσιάζουν! Απόλαυσε την όμορφη επικοινωνία που θα έχεις κατά την διάρκεια αυτού του μήνα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έφτασε η στιγμή να δεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά, αλλά και να πάρεις αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν αυτό το μήνα για τα αισθηματικά σου, θα σε φέρουν πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η χρονιά ξεκινά με την ευκαιρία για επιτυχημένες διαπραγματεύσεις, τόσο στα εργασιακά όσο και στα οικονομικά σου! Συζήτησε, άκουσε τις προσφορές που θα σου γίνουν και σκέψου σοβαρά τι σε συμφέρει για το μέλλον σου!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΑ: Το Γενάρη στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις, στην οικογένεια και στους δικούς σου ανθρώπους και προσπαθείς να επιλύσεις προβλήματα, που είχαν μείνει από το περασμένο έτος! Είναι μία καλή ευκαιρία να τονώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να λύσεις διαφορές που είχαν γίνει ανάμεσα σε εσένα και σε κοντινά πρόσωπα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Αναζητάς τη σταθερότητα και τη συντροφικότητα αυτό το Γενάρη και ίσως συνειδητοποιήσεις ότι έκανες κάποια λάθη στο παρελθόν και θα προσπαθήσεις τώρα να τα διορθώσεις! Μία σχέση σου παίρνει μία πιο σοβαρή τροπή… Αν δεν έχεις δεσμό, άφησε λίγο παραπάνω ελεύθερο τον εαυτό σου σε μία νέα γνωριμία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αναλαμβάνεις νέες ευθύνες αυτό το μήνα της χρονιάς, αλλά παρόλο που πιέζεσαι και αγχώνεσαι, τα καταφέρνεις μία χαρά. Δε βλέπεις άμεσα τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου, όμως θυμήσου πως ό,τι γίνει αυτό το μήνα, θα σου αποδώσει οικονομικά λίγο αργότερα…
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Στο ξεκίνημα της χρονιάς αλλάζεις τακτική, σκέψεις, ιδέες, αλλά και στόχους… Κάνεις τις ανατροπές σου, αιφνιδιάζεσαι από τις εκπλήξεις που συμβαίνουν τώρα και δέχεσαι την εύνοια της τύχης στις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις! Η χαρά και η κοινωνικότητα δε λείπουν από τις μέρες του Γενάρη!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έρωτας, ξαφνικός και απρόβλεπτος, τι καλύτερο για να ξεκινήσει η χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις! Είναι η στιγμή που αφήνεσαι στα πάθη σου, ακολουθείς τις επιθυμίες της στιγμής και απολαμβάνεις την ξαφνική τροπή μίας ερωτικής σχέσης, που σε συναρπάζει!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αν ήδη περνά στο μυαλό σου να κάνεις μία αλλαγή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, να ξέρεις ότι αυτό το μήνα θα την τολμήσεις! Αν πάλι δεν περνά κάτι τέτοιο από το μυαλό σου, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα έρθουν έτσι, που θα σου γίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, που θα την σκεφτείς σοβαρά! Ένα ξαφνικό οικονομικό κέρδος ευνοείται στο άνοιγμα της χρονιάς.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν εκκρεμότητες στην προσωπική σου ζωή, τις οποίες τώρα καλείσαι να λύσεις! Ίσως επωμίζεσαι τα προβλήματα των δικών σου ανθρώπων και δίνεσαι ολοκληρωτικά προκειμένου να βοηθήσεις… Το αποτέλεσμα ποιο είναι; Δεν έχεις αρκετό χρόνο αυτό το μήνα για σένα…
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να έχει ζεστασιά, ηρεμία, ρομαντισμό και τρυφερότητα, αρκεί να υποχωρήσεις και να μπεις στη θέση του ατόμου που σε ενδιαφέρει! Μία επανασύνδεση κατά την διάρκεια αυτού του μήνα ευνοείται και για σένα, που είσαι χωρίς ταίρι!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Φορτώνεσαι επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν σε αφορούν, αλλά δυστυχώς πρέπει εσύ τώρα να βάλεις σε μία τάξη… Ο μήνας είναι πιεστικός για τα επαγγελματικά, με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις. Όσο για τα οικονομικά, τα έξοδα τρέχουν, όμως με τον καλό προϋπολογισμό που φαίνεται πώς έχεις κάνει, θα τα καταφέρεις μία χαρά!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Μία νέα χρονιά μόλις ξεκινά και εσύ δε θέλεις να κάνεις τα ίδια λάθη. Ξέρεις ότι αξίζεις ένα καλύτερο αύριο, αλλά για να μπορέσεις να το έχεις, θα πρέπει πρώτα να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Θα ακούσεις τη φωνή της καρδιάς σου, αλλά και το ένστικτό σου και θα πάρεις αποφάσεις, που έστω και αν είναι σκληρές, θα είναι για το καλό σου!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πιο καλή η μοναξιά, λες στο ξεκίνημα της χρονιάς, καθώς πραγματικά δε θέλεις σκοτούρες στο κεφάλι σου για προβληματικές, αισθηματικές καταστάσεις… Μία σχέση σου έχει παγώσει αρκετά και πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου! Μία επανασύνδεση που ήλπιζες, φαίνεται ότι δε σου κάθεται έτσι όπως περίμενες. Κάνε λίγη υπομονή!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η εμπειρία που έχεις αποκτήσει ως τώρα στα επαγγελματικά σου, θα σε βοηθήσει αυτό το μήνα να αντιμετωπίσεις κάθε εργασιακή πρόκληση. Τα οικονομικά είναι στενεμένα και σε προβληματίζουν, κάνε λίγη υπομονή ακόμα.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Το 2024 ξεκινά με κατακτητική διάθεση, τόλμη, περιπέτεια, αλλαγές, πολύ έρωτα, αλλά και χρήμα! Τι το καλύτερο λοιπόν για σένα… Κατακτάς επιθυμίες που ως τώρα ήταν σημαντικές, αλλά άπιαστες! Δώσε προσοχή στα κουτσομπολιά που θα γίνουν εις βάρος σου!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Τα ερωτικά πάθη φουντώνουν τον Γενάρη και κάνουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα να θυμίζουν… καύσωνα καλοκαιριού! Ωστόσο, ένα ερωτικό πάθος που τώρα βιώνεις, δε σημαίνει ότι μπορεί να έχει την καλή και σταθερή εξέλιξη που περιμένεις. Συγκρατήσου συναισθηματικά!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μία καλή επαγγελματική θέση θα σου εξασφαλίσει την προαγωγή, την επιτυχία, την άνοδο, αλλά και την επιβράβευση του αγώνα που έχεις κάνει ως τώρα… Τα οικονομικά σου ανεβαίνουν και έχεις κατακτήσεις οικονομικές, που σου δίνουν ελπίδα και αναζωογόνηση.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Ο νέος χρόνος ξεκινά με εσένα να θέλεις να κλείσεις οριστικά ανοιχτά κεφάλαια του χτες και πολύ καλά θα κάνεις… Σκέφτεσαι και αναθεωρείς για αποφάσεις του παρελθόντος! Μετανιώνεις για καταστάσεις που δε χειρίστηκες σωστά. Λες “συγνώμη” εκεί που πρέπει και “ευχαριστώ” εκεί που αξίζει! Είναι σημαντικός ο Γενάρης, γιατί σε βοηθά να αποχαιρετήσεις το χτες και να κάνεις μία νέα αρχή.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Όσο και να μην ήθελες να το παραδεχτείς, υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που δε διορθώνονται, δεν αλλάζουν. Το αποτέλεσμα; Είτε προσαρμόζεσαι εσύ σε αυτές, είτε προχωράς παρακάτω! Τα αισθηματικά σου μπορεί τώρα να μην είναι στην καλύτερή τους φάση, όμως μπορείς να κάνεις ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, που θα σε φέρουν στο ξεκίνημα μίας νέας ερωτικής κατάστασης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύεται ο κόπος και η προσπάθεια που έκανες ως τώρα και αυτό το μήνα πραγματικά καταφέρεις να νιώσεις πως ο αγώνας που έκανες, έπιασε τόπο! Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στα χέρια σου, τα οποία περίμενες εδώ και καιρό!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Νέα αρχή, νέος χρόνος και καινούργια ξεκινήματα έρχονται τώρα για σένα… Δεν είναι μόνο ότι αλλάζει το έτος, είναι και ότι εσύ είσαι στο πνεύμα αλλαγών και θες να αναμορφώσεις τη ζωή σου με έναν τρόπο διαφορετικό! Τολμάς να διεκδικήσεις όσα ήθελες, αλλά δίσταζες. Λες “ναι” στην αλλαγή και ίσως πρώτη φορά μετά από καιρό σκέφτεσαι πρώτα τον εαυτό σου και μετά τους άλλους!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη να κάνεις ένα νέο αισθηματικό ξεκίνημα και να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, που σε κούρασε… Ο Γενάρης κρύβει ευχάριστους ερωτικούς αιφνιδιασμούς, αλλά και γνωριμίες που σε συναρπάζουν… Αν είσαι σε σχέση, ίσως τώρα κατανοήσεις ότι έχεις την ανάγκη για μία αλλαγή…
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Οι πρωτοβουλίες και οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το μήνα, θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις σημαντικά σχέδια, αλλά και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία είναι πολλά υποσχόμενη για τα οικονομικά σου!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Είναι πολύ σημαντικό για σένα, αυτό το μήνα να μοιράζεσαι… Να μοιράζεσαι τις στιγμές σου, τα συναισθήματά σου, τις δραστηριότητές σου, αλλά προπάντων την καρδιά σου! Οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι κοντά σου, για να σου δείχνουν την αγάπη τους και να φροντίζουν να περνάτε μαζί υπέροχες στιγμές!
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ενώνοντας τα κομμάτια του παζλ της καρδιάς σου, νιώθεις πλέον ολοκλήρωση, γιατί δέχεσαι τη ζεστασιά και τη συντροφικότητα από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο μήνας αυτός δε σε αφήνει να βαρεθείς αισθηματικά… Ακόμα και αν τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές νιώθεις μοναξιά, να ξέρεις ότι η πορεία του μήνα θα σε φέρει κοντά σε μία νέα γνωριμία.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στον πρώτο μήνα της χρονιάς ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαγγελματικές, αλλά και οικονομικές συνεργασίες. Μπορείς να δεχτείς υποστήριξη και βοήθεια από δικά σου πρόσωπα, τα οποία και θα σου δώσουν την ώθηση να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου στην εργασία, αλλά και στα οικονομικά!
Πηγή: Myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites