ΟΛΠ - COSCO: Χάνει την "αργομισθία" ο Γιάννης Μώραλης;

ΟΛΠ – COSCO: Χάνει την “αργομισθία” ο Γιάννης Μώραλης;

NEWS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Δήμαρχος Πειραιά κατέχει θέση -που έχει χαρακτηριστεί αργομισθία- στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ με ένα πολύ καλό μισθό που φτάνει περίπου τις 4000 ευρώ μηνιαίως!

Η νέα σύμβαση παραχώρησης του υπολοίπου 16% των μετοχών μεταξύ Cosco και Ελληνικού Δημοσίου αφαιρεί από το διοικητικό συμβούλιο του ΟΛΠ τη θέση που κατείχε ως τώρα ο Δήμαρχος Πειραιά. 

Ο ίδιος δεν έχει βγει δημόσια να δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει να συνεχίσει να κατέχει θέση στο νέο Δ.Σ. της ΟΛΠ ΑΕ, αν δεν αποκλείεται να έχουν γίνει συζητήσεις στο παρασκήνιο.

Το παράδοξο

Εκείνοι που φαίνεται να κόπτονται περισσότερο για τη συμμετοχή του Δημάρχου Πειραιά στον ΔΣ της ΟΛΠ είναι ο συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Πειραιά. Στο παρελθόν είχε ζητήσει να παραιτηθεί, επειδή, όπως τον κατηγορούσαν, απλώς έπαιρνε το παχυλό μισθό του -περί τα 4.000 το μήνα- χωρίς να έχει κάποιο ουσιαστικό ρόλο στις αποφάσεις του Οργανισμού- ούτε καν ενημέρωση – για τα σχέδια των κινέζων στην πόλη με μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

Δηλαδή, αυτοί υποτίθεται πως θέλουν – λέει- τώρα να συνεχίσει να είναι ο Δήμαρχος Πειραιά στο Δ.Σ. της ΟΛΠ ΑΕ, ενώ θεωρούσαν, με απλά λόγια, την παρουσία του μια καλοπληρωμένη αργομισθία για ένα ρόλο τύπου γλάστρας που δεν είχε να προσφέρει τίποτα στην πόλη…

Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια…

via

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Επαναφέρουν την δημιουργία Κέντρου του ΟΚΑΝΑ στην Αγία Σοφία στα Μανιάτικα..

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News