Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια αποχωρεί από το λιμάνι;-video

Ολυμπιακός: Ο Ραφίνια αποχωρεί από το λιμάνι;-video

NEWS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αμφίβολο φέρεται να είναι το μέλλον του Ραφίνια στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με σενάρια από τη Βραζιλία. Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν παίκτες για να ενισχύσουν και τα δύο άκρα της άμυνάς τους, με τους Βραζιλιάνους να αναφέρουν πως ο 35χρονος δεξιός μπακ πρόκειται να φύγει από την Ελλάδα.

Σύμφωνα δημοσιεύματα της λατινικής χώρας ο Ραφίνια κάνει δεύτερες σκέψεις αναφορικά με τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες, ενώ υπάρχουν αντίστοιχες σκέψεις και από την πλευρά της ομάδας.

Αυτό δεν αποκλείεται να σημαίνει πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να λυθεί η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον παίκτη, τον οποίο και αρκετές ομάδες από τη Βραζιλία τον πιέζουν να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αφήνει τον Ολυμπιακό για την Μπεφνίκα ο Ραφίνια;

Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι έχει ήδη προτάσεις στα χέρια του για να γυρίσει, ενώ από την άλλη γράφουν και για το ενδιαφέρον της Μπενφίκα και πιο συγκεκριμένα του προπονητή της, Ζόρζε Ζέσους, ο οποίος είχε συνεργαστεί στη Φλαμίνγκο με τον Ραφίνια και οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Για αυτό και οι Βραζιλιάνοι δεν αποκλείουν, σε περίπτωση που ο Ραφίνια φύγει τελικά από τον Ολυμπιακό, να παραμείνει στην Ευρώπη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός- Άλμπα Βερολίνου 93-60: Άνετος και εμφατικός

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites