Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Δεν εξευτελίζουν οι φοιτητές το κράτος, αλλά ο «αρμόδιος υπουργός»

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο:Δεν εξευτελίζουν οι φοιτητές το κράτος, αλλά ο «αρμόδιος υπουργός»

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χιλιάδες φοιτητές διαδηλώσαν στο κέντρο της Αθήνας κατά του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για τα Πανεπιστήμια με κύριο αίτημα τη μη θέσπιση πανεπιστημιακής αστυνομίας. Ένα ακόμα μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο.

Η διαδήλωση γίνεται »παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 100 ατόμων», με γνώμωνα την προστασία της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Βγαίνουν λοιπόν μέσα προσκείμενα στην κυβέρνηση και κατακεραυνώνουν τους φοιτητές, ότι δήθεν κατέλυσαν το κράτος και τους νόμους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν κατέλυσαν οι φοιτητές το κράτος. Αλλά ο κύριος Χρυσοχοΐδης. Διότι η επιβολή ενός τέτοιου μέτρου, περιορισμού δηλαδή των συγκεντρώσεων στα 100 άτομα, παραμονές του συλλαλητηρίου, είναι μία απόφαση κομμένη και ραμμένη για να γελοιοποιήσει το κράτος. Αφού το κράτος δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να την εφαρμόσει, διότι απλούστατα η απόφαση αυτή είναι αν εφαρμοστεί.

Και όταν επιβάλλεις προτάσεις εκ των προτέρων ανεφάρμοστες, δημιουργείς ένα κράτος – οπερέτα. Και την βασική ευθύνη έχουν οι εισηγητές των προτάσεων, δηλαδή ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέα κόλπα! Eκπαιδευτικοί θα διδάσκουν το απόγευμα και θα «πληρώνονται» με μόρια!

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites