«Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει..»
Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Οι γονείς των κοριτσιών έδωσαν χθες την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη, όπου μίλησαν για τους θανάτους που σημειώθηκαν μέσα σε τρία χρόνια, ενώ απάντησαν και στις αιχμές και στα όσα ακούγονται για τυχόν ευθύνες τους.
«Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα.Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωη.
Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει.. #πατρα», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Πόσοι εξυπνάκηδες, εγκληματολόγοι, δικαστές Χριστέ μου εδώ μέσα..Εγώ πάντως προτιμώ να έχω σιωπήσει για ένα δολοφόνο κ αν αποδειχτεί η ενοχή του να νιώσω αφελής, παρά να κατηγορήσω άδικα ένα άνθρωπο που έχασε όλη του τη ζωη.Σιωπή κ υπομονή. Η αλήθεια πάντα λάμπει.. #πατρα
— Sissy Christidou (@SissyChristidou) February 17, 2022

Οι γονείς των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή σε σύντομο χρονικό διάστημα μίλησαν χθες για τη συγκλονιστική υπόθεση, σε μια προσπάθεια να δώσουν απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που έχει προκαλέσει η τραγωδία.
«Από τις 29 του μήνα μέχρι σήμερα το μόνο που ακούω είναι: “είσαι φόνισσα, είσαι δολοφόνος, τα σκότωσες, έχεις το τέλειο έγκλημα”. Εντάξει… Πόσο;», είπε, μεταξύ άλλων, η μητέρα των τριών παιδιών που χάθηκαν μέσα σε τρία χρόνια.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Άστατος ο καιρός της Τρίτης 17ης Μαϊου 2022

Newsroom | Pireas News