Προφυλακιστέοι οι κατηγορούμενοι για βιασμό παιδιού με νοητική στέρηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο πατέρας του 18χρονου σήμερα εκτός από κακοποίηση κατηγορείται και για συνέργεια σε βιασμό
Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 66χρονος που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο με νοητική στέρηση σε χωριό του Δήμου Πλατανιά στα Χανιά, αλλά και ο πατέρας του παιδιού που σύμφωνα με το κατηγορητήριο το κακοποιούσε σωματικά.
Για την πράξη του βιασμού ο πατέρας κατηγορείται ως συνεργός. Οι μαραθώνιες απολογίες τους ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 19:30 και σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης και οι δύο υποστήριξαν, ότι είναι αθώοι, ωστόσο δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα. Σύμφωνα με την κοινωνική έρευνα που έγινε, το αγόρι που αντιμετωπίζει νοητική στέρηση και ζούσε με τον πατέρα του σε χωριό του δήμου Πλατανιά Χανίων, κοιμόταν στα χωράφια, σε ένα παλιό αυτοκίνητο, ακόμα και πάνω στα δέντρα, καθώς αποκάλυψε, ότι ο πατέρας του το χτυπούσε και το κλείδωνε έξω από το σπίτι.
Επίσης, εξομολογήθηκε ότι ο 66χρονος φίλος του πατέρα το βίασε, όταν ήταν 14 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η εξέταση του παιδιού από ιατροδικαστή επιβεβαίωσε όσα καταγγέλλονται, ενώ αύριο Πέμπτη, το δικαστήριο θα αποφασίσει για την κηδεμονία του 18χρονου που την έχει ζητήσει ένας θείος του, ξάδελφος του πατέρα του παιδιού.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Εντυπωσιακές εικόνες από τη βυθισμένη αρχαία ακτογραμμή στον κόλπο Παλαικάστρου Σητείας

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News