Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια για τον Μάρτιο 2021-Μηνιαίες προβλέψεις

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια για τον Μάρτιο 2021-Μηνιαίες προβλέψεις

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Σμάρω Σωτηράκη: Τα ζώδια για τον Μάρτιο 2021-Μηνιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια και τον ωροσκόπο τους. Κάθε μήνα η Σμάρω Σωτηράκη είναι κοντά μας με την εκπομπή Αστρο-ερωτόλογα. Oι αναλυτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια και όλες τις εξελίξεις που τα αφορούν τον καινούριο μήνα.

Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2021, από την Σμάρω Σωτηράκη

Τον μήνα αυτό έχουμε δυο πολυαστρίες η μία στον Υδροχόο και η άλλη στον Ιχθύ, θα διυλίζονται πολλά γεγονότα. Από το ξεκίνημα του μήνα ο Άρης αφήνει επιτέλους τον Ταύρο και εισέρχεται στον κοινωνικό Δίδυμο, οπότε θα γίνουν αρκετά καλύτερα τα πράγματα. Η νέα Σελήνη στους Ιχθύες θέλει μια ιδιαίτερη προσοχή διότι μπορεί να δημιουργήσει κάποιες αυταπάτες.

Στα μέσα του Μαρτίου ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, χρειάζεται μια προσοχή διότι είναι ένα περιβάλλον που δεν του ταιριάζει εντελώς. Η Αφροδίτη θα περάσει στον Κριό θα δημιουργήσει πάθη αλλά το έχουμε ανάγκη να ανάψουν τα αίματα λίγο.

Δείτε στο παρακάτω video τις αναλυτικές προβλέψεις (χρόνοι ζωδίων κάτω από το video)

Κάνε κλικ το ζώδιό ή τον ωροσκόπο σου. Εισαγωγή: 00:00​ Ο Κριός τον Μάρτιο: 8:49​ Ο Ταύρος τον Μάρτιο: 12:42​ Ο Δίδυμος τον Μάρτιο: 16:27​ Ο Καρκίνος τον Μάρτιο: 20:07​ Ο Λέων τον Μάρτιο: 23:45​ Ο Παρθένος τον Μάρτιο: 29:30​ Ο Ζυγός τον Μάρτιο: 34:01​ Ο Σκορπιός τον Μάρτιο: 37:49​ Ο Τοξότης τον Μάρτιο: 41:53​ Ο Αιγόκερως τον Μάρτιο: 45:37​ Ο Υδροχόος τον Μάρτιο: 49:11​ Ο Ιχθύς τον Μάρτιο: 53:23

πηγή: e-zwdia.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 ως 21 Νοεμβρίου από τον Χρίστο Ντούβλη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News