Σωτήρης Καλυβάτσης: Ποια είναι η σχέση του σήμερα με τον Αντώνη Κανάκη;

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε ο Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Αντώνη Κανάκη και τις σχέσεις τους σήμερα.

Η πρώτη σου μεγάλη ήταν όταν το 2007, που τα έσπασες με τον Αντώνη Κανάκη, ήρθες στην Αθήνα με το σκάφος σου για να αναζητήσεις εδώ την τύχη σου.

Το είδα λίγο ταξιδιωτικά και καλλιτεχνικά. Είπα ότι αφού μου αρέσει να ζω στο σκάφος και στη Θεσσαλονίκη ζούσα πρώτα στο σκάφος και μετά έφτιαξα το σπίτι μου, τα ταξιδέψω στην Αθήνα κι αν τυχόν κάνω γι’ αυτή τη δουλειά και μπορώ να πετύχω σε αυτό το χώρο, έχει καλώς. Αλλιώς θα έπαιρνα πάλι το σκάφος μου και θα πήγαινα κάπου παραπέρα για να κάνω άλλα πράγματα.

Θέλω να σε ρωτήσω για τη συνεργασία που τελείωσε με τον Αντώνη Κανάκη, αν ξαναμιλήσατε από τότε ή ξανασυναντηθήκατε; Έχει επιλυθεί όλο αυτό; Τα ξαναβρήκατε; Πολλοί θεωρούν πως ούτε καν μιλάτε από τότε.

Δεν υπάρχει κάτι να επιλυθεί. Όχι, δεν έχουμε συναντηθεί ή μιλήσει από τότε. Εκείνος ζει στη Θεσσαλονίκη, εγώ στην Αθήνα, κάνουμε άλλα πράγματα, ο καθένας μας τράβηξε το δρόμο του.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σωτήρης Καλυβάτσης για Αντώνη Κανάκη: «Εγώ θέλω να περπατάω πάντα με ψηλά το κεφάλι»(video)

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites