Στα δικαστήρια ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση – Ποιος ο λόγος

Στα δικαστήρια ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Λίτσα Γιαγκούση – Ποιος ο λόγος

MEDIA NEWS

«Νιώθει πολύ προσβεβλημένος»

Την δική του απάντηση, μέσω της δικαστικής οδού, επιθυμεί να δώσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος σε όσα δήλωσε για εκείνον η Λίτσα Γιαγκούση σε πρόσφατη συνέντευξη της.

Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του» υπογράμμισε στο περιοδικό Λοιπόν.

«Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του» συμπλήρωσε η Λίτσα Γιαγκούση.

Όπως μετέδωσε, ωστόσο, η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη στον αέρα του MEGA Καλημέρα το πρωινό της Πέμπτης, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλός αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της συναδέλφου του.

«Μιλήσαμε με τον συνεργάτη και το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και μας είπαν ότι νιώθει πολύ προσβεβλημένος από αυτές τις δηλώσεις. Θα κινηθεί νομικά και εναντίον της τραγουδίστριας αλλά και εναντίον του περιοδικού».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Τα ναρκωτικά αποκάλυψαν μίνι οπλοστάσιο στην κατοχή 48χρονου αγρότη

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites