Σταύρος Βοιδονικόλας: “Η τιμητική θέση που μου δώσατε με την ψήφο σας με συγκινεί και με εμψυχώνει!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των περιφερειακών συμβούλων που θα σας εκπροσωπήσουμε στο Π.Σ Αττικής τελείωσε και η τέταρτη πολύ τιμητική θέση που μου δώσατε με την ψήφο σας με συγκινεί και με εμψυχώνει!

Με “όπλα” μου την αγάπη όλων εσάς των φίλων μου, την οικογένεια μου και το ήθος που μου δίδαξαν οι αείμνηστοι γονείς μου, έδωσα μια επίπονη μαχη μαζί με τους εξαιρετικούς συνυποψηφίους μου ώστε η Αττική μας να πάει Μπροστά!!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς,ο νέος μας Περιφερειάρχης από την αρχή του επόμενου χρόνου, όργωσε όλη την Περιφέρεια και έδωσε πρώτος το μήνυμα πως με σκληρή δουλειά και Όραμα η Αττική θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου!

Δηλώνω στρατιώτης στην προσπάθεια αυτή, έτσι όπως έκανα πάντα στην πορεία μου στα κοινά, μαχόμενος καθημερινά για τον καθένα και την καθεμία σας ξεχωριστά,αφού με την ψήφο σας ανέλαβα να σας υπηρετώ εργαζόμενος σκληρά σε όποιο τομέα μου ανατεθεί.

Ακόμα μια φορά σας δηλώνω την αγάπη μου και τον σεβασμό μου για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε και θα είμαι δίπλα σας ,στα πλαίσια του εφικτου, σε κάθε πρόβλημα που θα προκύπτει!!

ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΟΙΔΟΝΙΚΟΛΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο Σταύρος Βοιδονικόλας νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News