ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Survivor 2021: Τα πήρε στο… κρανίο η μητέρα της Μαριαλένας με την Χαμπέρη

Survivor 2021: Τα πήρε στο… κρανίο η μητέρα της Μαριαλένας με την Χαμπέρη

MEDIA NEWS

«Πληγώθηκα πολύ που η Ελένη Χαμπέρη χαρακτήρισε την κόρη μου διπρόσωπη»

Πολύ εκνευρισμένη, τα έχει πάρει στο… κρανίο, όπως λέγεται στην καθομιλουμένη, είναι η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, με την Ελένη Χαμπέρη για τα όσα είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Η Μαριαλένα δεν θα καθόταν να τις φάει. Ο Σάκης με πλήγωσε αλλά από εκεί και πέρα τον παρομοίαζαν με τον πιλότο και στενοχωρήθηκα γιατί δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Το έφτασαν στα άκρα γι’ αυτό απάντησα.

Θα με ειδοποιούσαν από την παραγωγή αν είχε κάτι σοβαρό η Μαριαλένα. Ψήφιζα. Πάει η σύνταξή, πάει το δάνειο… Παίρνω το σταθερό και ψηφίζω και μου ήρθε 300 ευρώ. Μετά μου ήρθε 150 ευρώ» είπε η μητέρα της παίκτριας του Survivor στην κάμερα του «Πρωινού» και πρόσθεσε:

«Πληγώθηκα πολύ που η Ελένη Χαμπέρη χαρακτήρισε την κόρη μου διπρόσωπη. Κοπελιά μου δεν ξέρεις αν έγινε σεξ, γιατί παίρνεις θέση; Η κόρη μου δεν θα έβγαινε ποτέ να πει τέτοια πράγματα. Έχασα πάσα ιδέα. Στην αρχή έβριζαν την Μαριαλένα πάρα πολύ. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Με έβριζαν κι εμένα στο μέσεντζερ. Από τα μάτια της βλέπω ότι είναι ερωτευμένη με τον Σάκη, αλλά φοβάμαι. Φοβάμαι μην ξαναπληγωθεί».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Απεγκλωβίστηκαν επιπλέον δέκα άτομα, Έλληνες και μέλη των οικογένειών τους

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites