ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Survivor 2021 Τελικός: Δάκρυσε «on air» η Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη (video)

Survivor 2021 Τελικός: Δάκρυσε «on air» η Μαριαλένα για τον Γιώργο Λιβάνη (video)

MEDIA NEWS

«Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό»

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη, τον Σάκη Κατσούλη και όσα ειπώθηκαν όσο ήταν στο Survivor μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αρχικά, έχω μάθει ότι ο Γιώργος Λιβάνης με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν έχει πει ποτέ κακό λόγο για μένα. Αν ήταν άλλος στη θέση του θα μπορούσε να έχει κάνει πολύ χειρότερα, γιατί η εικόνα που έβγαινε έξω για μένα και τον Σάκη θα μπορούσε ο καθένας να την παρεξηγήσει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα, θέλω να κάνω μια συζήτηση μαζί του» είπε στην εκπομπή «Love it» του ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον Τριαντάφυλλο γι’ αυτό. Είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου στην αρχή να του μεταφέρουν κάποια μηνύματα. Είναι λίγο περίεργο κι εγώ είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη. Νομίζω ότι ο καθένας θα αντιδρούσε το ίδιο και χειρότερα από όπως αντέδρασε ο Γιώργος, γιατί αυτό που είχα με τον Σάκη μπορούσε να παρεξηγηθεί», πρόσθεσε η Μαριαλένα.

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα είπε ότι θέλει να του μιλήσει και να του ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. «Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε και έβαλε τα κλάματα.

Αναφερόμενη στον Σάκη είπε: «Μέσα στο παιχνίδι πολλές φορές ήταν ο Σάκης εκεί να με ξεκλειδώνει, αλλά ήμουν κι εγώ γι’ αυτόν. Δεν έβλεπα ούτε κάμερες ούτε τίποτα, ήταν η πραγματικότητά μου. Είναι όλες αυτές οι ερωτήσεις ακόμα στο μυαλό μου κι εμένα. Συνέχεια σκεφτόμουν τον Γιώργο και ότι όλο αυτό θα το παρεξηγήσει. Από την άλλη σκεφτόμουν ότι με ξέρει και δεν θα το παρεξηγήσει. Όμως όλο αυτό που έβλεπε ήταν παρεξηγήσιμο, κι εγώ θα παρεξηγιόμουν. Εκεί όλα διογκώνονται. Μπορεί έξω να θέλεις μια αγκαλιά, αλλά στο παιχνίδι θέλεις δέκα», κατέληξε.

Δείτε ακόμα:  Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται η 17χρονη που κατέσφαξε την 22χρονη φίλη της στο Μαρούσι

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites