Τα αρνητικά σχόλια του Βαγγέλη Περρή για τη Νατάσσα Μποφίλιου

Τα αρνητικά σχόλια του Βαγγέλη Περρή για τη Νατάσσα Μποφίλιου

MEDIA NEWS

Ο δημοσιογράφος συμφώνησε με τον Αντώνη Καφετζόπουλο

«Εγώ συμφωνώ με τον Καφετζόπουλο σε σχέση με την καλλιτεχνική εκτίμηση που κάνει για τη συγκεκριμένη τραγουδίστρια. Τα ίδια λόγια θα χρησιμοποιούσα. Γιατί δεν μου αρέσει. Γιατί αυτό το vibrato με ενοχλεί. Γιατί τα τραγούδια της με κάνουν να πλήττω» είπε ο Βαγγέλης Περρής αναφερθείς στη Νατάσσα Μποφίλιου σχολιάζοντας την «αντιπαράθεση» με τον Αντώνη Καφετζόπουλο ο οποίος «τα έβαλε» με την τραγουδίστρια για τη συμμετοχή της σε αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα.

 

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος θεώρησε πως η Νατάσα Μποφίλιου κρατά ίσες αποστάσεις και προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μέσω της οποίας τα έβαλε με την τραγουδίστρια.

«Άκουγα ”η καρδιά πονάει πάντα όταν ψηλώνει” [με νεύρα ομολογώ, τόσο από τη σχεδόν απάνθρωπη επανάληψη όσο και γιατί δεν είμαι φίλος του ακατάσχετου vibrato στην τέχνη]. Τώρα όμως κατάλαβα γιατί το τραγουδούσε με τέτοιο επίμονο πάθος η Νατάσα: ήταν προφητικό. Αναφερόταν στην καρδιά του #ουκρανου_ηρωα που αντιστέκεται στον νεοναζί του Κρεμλίνου. Τι; Όχι; Η Μποφίλιου τελικά θα τραγουδήσει υπέρ των λαών γενικώς; Κατά των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ρωσίας, με αυτή την αχταρμά σειρά; edit: Έλα ρε κοπελιά…» έγραψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Πέφτει συνεχώς νερό μέσα στο τμήμα με τις χημειοθεραπείες» αναφέρει ο πρόεδρος των Εργαζομένων

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites