Τέρης Χρυσός,: Ποιος πολιτικός του έσωσε τη ζωή

Τέρης Χρυσός,: Ποιος πολιτικός του έσωσε τη ζωή

MEDIA NEWS

«Έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, με τρία bypass και αλλαγή αορτικής βαλβίδας»

Έναν από τους αρχαιότερους εν ενεργεία βουλευτές ευχαρίστησε δημόσια ο Τέρης Χρυσός, αποκαλύπτοντας ότι ήταν αυτός που του έσωσε τη ζωή.

Μιλώντας στο «Πρωινό», ο Τέρης Χρυσός αποκάλυψε ότι αναφέρεται στον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη.

«Δεν το βάζω κάτω», είπε ο Τέρης Χρυσός με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα DNA. Εγώ είμαι πολύ μεγάλος σε ηλικία, είμαι 83, αλλά αισθάνομαι 50».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. «Είμαι πολύ καλά τώρα. Ο καρδιολόγος μου μού είπε ότι πως έγινα…brand new, δηλαδή τελείως καινούριος. Έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, με τρία bypass και αλλαγή αορτικής βαλβίδας. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον αντιπρόεδρο της Βουλής και πρώην υπουργό, Νικήτα Κακλαμάνη, για τη βοήθεια και μου έσωσε τη ζωή».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αίγινα: Βίαζε για 10 χρόνια την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites