Το σχέδιο “Ελευθερία” άρχισε με 18.000.000 ευρώ στους “πληγέντες” καναλάρχες και 1500 εμβόλια στον λαουτζίκο!

Το σχέδιο “Ελευθερία” άρχισε με 18.000.000 ευρώ στους “πληγέντες” καναλάρχες και 1500 εμβόλια στον λαουτζίκο!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βασίλης Κικίλιας  εν μέσω πανδημίας θα μοιράσει ζεστό χρήμα -στα ΜΜΕ- που ξεπερνάει τα 18 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να διαφημιστούν  τα εμβόλια των τριών  πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών, που εκτός από τα ποσά που θα εισπράξουν από το ελληνικό κράτος για τις παρτίδες που θα στείλουν θα διαφημιστούν και δωρεάν! Αναλυτικά στο pireasnews.gr

Κι άλλα 18,5 εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ για διαφημίσεις για τον εμβολιασμό. Αυτή τη φορά θα δοθούν από το υπουργείο Υγείας και όχι από τη ΓΓΕΕ, θα είναι δηλαδή λίστα Κικίλια και όχι λίστα Πέτσα. Η τροπολογία για τη νέα καμπάνια στα ΜΜΕ είναι η εξής:

«Έγκριση σκοπιμότητας για την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας των πολιτών, για τον έγκαιρο εμβολιασμό έναντι του κορωνοιού…covid-19 και την προβολή μηνυμάτων και της εθνικής εκστρατείας κατά του κορωνοιού covid-19 στο σύνολο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης».

Η δαπάνη (επειδή άλλωστε δεν υπάρχουν ως γνωστόν “λεφτόδεντρα”…) θα ανέλθει μόνον … στο ποσό των 18.500.000 εκ.€! Εν μέσω πανδημίας!

Και μάλιστα για να διαφημιστεί ένα ιδιωτικό προϊόν, μιας και τα εγκεκριμένα μέχρι τώρα εμβόλια ανήκουν σε τρεις συγκεκριμένες πανίσχυρες πολυεθνικές φαρμακευτικές, που εκτός από τα ποσά που θα εισπράξουν από το ελληνικό κράτος για τις παρτίδες που θα στείλουν θα διαφημιστούν και δωρεάν!

Με πληροφορίες από e-tetradio .gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Να ανοίξει η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites