Τρεις ανακριτές αναλαμβάνουν την έρευνα με τους 105 κατηγορουμένους

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν οι απολογίες τους – Ζητήθηκε η λήψη DNA για να βρεθεί ο δράστης που σκότωσε τον Μιχάλη Κατσουρή
Τρεις ανακριτές, ένας τακτικός και δύο επίκουροι, θα διενεργήσουν την κύρια ανάκριση για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων και της δολοφονίας του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια η δικογραφία της οποίας είναι ογκοδέστατη.
Η κύρια ανάκριση για την υπόθεση για την οποία σήμερα ασκήθηκε ποινική δίωξη στους συνολικά 105 κατηγορούμενους ανατέθηκε στην 25η Τακτική Ανακρίτρια.
Μετά από αίτημα του προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Αθηνών Χριστοφόρου Λινού και με τη σύμφωνη γνώμη της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρίας Γκανέ την Ανακρίτρια λόγω του επείγοντος χαρακτήρα της υπόθεσης την 25η Τακτική Ανακρίτρια θα επικουρούν ο 14ος Τακτικός Ανακριτής και η 20η Τακτική Ανακρίτρια που υπηρετούν στα θερινά τμήματα.
Έτσι και προκειμένου οι απολογίες των κατηγορουμένων να ολοκληρωθούν εντός του χρόνου που ορίζεται από το νόμο οι δικαστικοί λειτουργοί που ορίστηκαν θα λάβουν τις επόμενες ημέρες τις εξηγήσεις των κατηγορουμένων ανά ομάδες, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Ζητήθηκε η λήψη DNA
Παράλληλα, από τις δικαστικές αρχές ζητήθηκε η λήψη DNA από τους κατηγορούμενους για να βρεθεί αν μέσα σε αυτούς βρίσκεται ο δράστης της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αγωνία για το ρήγμα που είχε να δώσει σεισμό 12 χρόνια – Πάνω από 50 μετασεισμοί

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News