Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24 έως 25 Απριλίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24 έως 25 Απριλίου 2021

NEWS ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24 έως 25 Απριλίου 2021 Το διήμερο αυτό η Αφροδίτη και ο Ερμής εναλλάσσουν τις όψεις τους με Ουρανό και Κρόνο, κάνοντας τις μέρες να μοιάζουν σαν τη σπηλιά των αποκαλύψεων σε λούνα παρκ, που σε όλους εξάπτει την φαντασία και την περιέργεια, αλλά κανείς δεν θέλει να μπει μέσα σε αυτήν…

Ο Ερμής σε σύνοδο με Ουρανό φέρνει ανατροπές

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της ανατροπής, και εκεί που μπορεί όλα να μοιάζουν να κινούνται στη γνωστή και ανιαρή ρουτίνα της καθημερινότητας, έρχεται ο κεραυνός που σκίζει το σκηνικό, αλλάζοντας μέσα σε ένα λεπτό την εικόνα του!

Η όψη της συνόδου του Ερμή με τον Ουρανό κορυφώνεται στη 10η μοίρα του Ταύρου –Υδροχόου. Και οι δύο πλανήτες, και ο Ερμής και η Αφροδίτη αμέσως μετά θα συναντήσουν τον Κρόνο.

Ουσιαστικά ενεργοποιούν το τετράγωνο που προηγήθηκε στην περίοδο του Φεβρουαρίου μεταξύ των δύο αργών πλανητών Κρόνου και Ουρανού, και σε πολλές περιπτώσεις ανοίγουν και πάλι τον ασκό του Αιόλου…

Και εδώ βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σε ένα κλίμα ειδήσεων, πληροφοριών, αλλά και αποκαλύψεων, οι οποίες είτε μπορεί να ακολουθούν τις προηγούμενες ή μπορεί να είναι ένας νέος κύκλος επεισοδίων!

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/3 έως 4/04/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Γεγονός είναι ότι οι μέρες μας φέρνουν σε επαφή με ασυνήθιστα θέματα, αυτά που δεν έχουμε μάθει εύκολα να διαχειριζόμαστε σε προσωπικό ή σε κοσμικό επίπεδο, και που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Ίσως να μην έχουν την ένταση της προηγούμενης περιόδου, μία και δεν συμμετέχει στο σκηνικό ο Άρης, όμως το σίγουρο είναι πως έχουμε ακόμα πολλά να δούμε και να ακούσουμε.

Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει μία ένταση, μία νευρικότητα, η οποία σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη και χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί, επειδή όλο αυτό το σκηνικό συμβαίνει κάτω από το βάρος της δύσκολης Πανσελήνου (27 Απριλίου 2021 ) της επόμενης εβδομάδας, που γίνεται στον Σκορπιό, και όλα θα έχουν την τάση να παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις από αυτές που έχουν πραγματικά.

Ωστόσο, λίγο παρακάτω την Κυριακή η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη εξυπηρετεί κάθε συζήτηση η οποία έχει δομή, αρχή μέση και τέλος, και κυρίως εκφράζει με ειλικρίνεια αυτό που νιώθουμε.

Κυρίως για τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, που έχουν τον Ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στη 10η μοίρα των ζωδίων, οι μέρες αυτές χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, και κυρίως ψυχραιμίας. Τα θέματα που μπορεί να προκύψουν είναι μη αναμενόμενα, επειδή όλα αυτά τα οποία δεν κατάφεραν να επιλύσουν ή να αντιμετωπίσουν κατά το παρελθόν, έρχονται με ένταση, και δημιουργούν έναν νέο κύκλο εξελίξεων.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, γιατί οι εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν ενδεχομένως να αφορούν και μία αδικία που μπορεί να έχει γίνει σε βάρος τους και τώρα αποκαλύπτεται με κάποιο τρόπο! Έχει να κάνει με το πως έχουν κινηθεί μέχρι τώρα οι εκπρόσωποι των ζωδίων, ποιο είναι το μέχρι τώρα πλαίσιο τους, αλλά η στάση και η διαχείριση τους απέναντι σε τρίτους.

Ο Άρης στον Καρκίνο δημιουργεί πιο χαλαρή ατμόσφαιρα

Την Παρασκευή ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου έως και τις 12 Ιουνίου. Εδώ ο πολεμιστής Άρης υποχρεώνεται να γυρίσει ξανά από κει που ξεκίνησε, στην οικογένειά του, στα παιδικά του βιώματα, και να αναμετρηθεί με όλους εκείνους τους φόβους και τα τραύματα πού δημιουργήθηκαν τότε… Και αυτό είναι πιο δύσκολο και από την ίδια τη μάχη την οποία δίνει καθημερινά…

Ο Άρης στον Καρκίνο θεωρείται σε πτώση, δηλαδή στη χειρότερη για αυτόν θέση. Και ενώ ο ρόλος του είναι πάντα να μάχεται και να διεκδικεί με σθένος και ορμητικότητα, εδώ δεν μπορεί να βγει και να αντιμετωπίσει την κοινωνική πραγματικότητα, και να πάρει τη θέση που του επιτρέπει να ηγείται στο περιβάλλον του, έτσι γυρνά πίσω στο χώρο του και τόπος δράσης γίνεται το σπίτι.

Ο Άρης στον Καρκίνο πάντα θα αναζητά την ασφάλεια που του δίνουν οι σχέσεις, η οικογένεια, οι άνθρωποι του και πάντα θα έχει συναισθηματικές δικλείδες τις οποίες χρειάζεται για να μπορεί να λειτουργήσει.

Το διάστημα αυτό, οι τόνοι πέφτουν, και περνάμε σε μία φάση πιο υποτονική.

Μπορεί να νοιώθουμε περιορισμένοι πρακτικά, στον επαγγελματικό στίβο είτε συναισθηματικά, και προς το παρόν δεν θα μας είναι εύκολο να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις, να μπούμε σε μία διαδικασία, αυτό-αναίρεσης, και να φοβόμαστε πως δεν είναι εύκολο να γίνουμε αποδεκτοί από τους άλλους για αυτό που είμαστε.

Έτσι μπορεί να στραφούμε σε συναισθήματα αυτοοικτιρμού, λύπης, απόρριψης, τα οποία αλλοιώνουν τελείως την εικόνα, για την οποία μπορεί να έχουμε δουλέψει πολύ καιρό και έχουμε χτίσει για τον εαυτό μας αλλά και για τις σχέσεις μας.

Οι σχέσεις περνούν σε μία πιο δύσκολη φάση και σε πολλές περιπτώσεις θα αναζητήσουμε εκείνα τα συναισθηματικά στηρίγματα τα οποία χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε ή … που νομίζουμε πως χρειαζόμαστε!

Το κλειδί της περιόδου αυτής, με τον Άρη να κινείται στον καρκίνο, είναι να δίνουμε χώρο και χρόνο όταν νιώθουμε ότι υπάρχουν συναισθήματα η καταστάσεις τις οποίες δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε, από το να αναζητήσουμε πρόσωπα τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η λάθος επιλογή ή γίνεται από ανάγκη.

Ωστόσο είναι μία καλή εποχή που μπορούμε να αναζητήσουμε την συναισθηματική ασφάλεια που μας δίνει ο εαυτός μας, και αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν εργαστούμε με εμάς.

Ή να ασχοληθούμε περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με την τέχνη, και που προσφέρουν ένα κόσμο φανταστικό, αλλά εξαιρετικά δημιουργικό.

Από τη νέα θέση του Άρη επηρεάζονται θετικά οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες. Ο Καρκίνοι χρειάζεται να θέσουν ένα μέτρο στο πώς θα κινηθούν για να μην κάνουν υπερβολές.

Δείτε στο παρακάτω video τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πηγή: myastro.gr

Newsroom | Pireas News