«Ζωντανός» ο ΠΑΟΚ για πρόκριση στα ημιτελικά σε ματς με ένταση στη Μασσαλία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ηττήθηκε με 2-1 από την Μαρσέιγ
Στην σκιά των σοβαρών επεισοδίων που ξεκίνησαν από την Τετάρτη και συνεχίστηκαν με ανελέητο ξύλο έξω από το Βελοντρόμ, έγινε και ποδοσφαιριικό ματς απόψε για το Europa Conference League στη Γαλλία μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα στο πρώτο ματς των προημιτελικών μπορεί να ηττήθηκε με 2-1, όμως έμεινε… ζωντανή για τη ρεβάνς στην Τούμπα, ώστε να περάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Βεβαίως, ένταση και συγκρούσεις των φίλων του ΠΑΟΚ με την αστυνομία υπήρξε και μέσα στο γήπεδο πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ προς το φινάλε πολλά αντικείμενα εκτοξεύθηκαν από την μεριά τους στον Παγέ όταν πήγε να εκτελέσει φάουλ.
Στον αγωνιστικό τομέα, η Μαρσέιγ έκανε ένα πολύ δυνατό πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 13′ με διαγώνιο μονοκόματο σουτ του Ζέρσον, ο οποίος «κόλλησε» την μπάλα με γκελάκια πρώτα. έπειτα από πάσε του Παγέ. Σα να μην έφτανε αυτό, οι γηπεδούχοι βρήκαν ένα φανταστικό γκολ με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή του Παγέ στο 44′ και πήγαν με προβάδισμα 2-0 στα αποδυτήρια.
Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ αντέδρασε με την έναρξη του β’ ημιχρόνου και στο 48′ ο Καντουρί εκτέλεσε άψογα με διαγώνιο πλασαριστό σουτ μέσα από την περιοχή και μείωσε σε 2-1, αφού εκμεταλλεύτηκε το άψογο τακουνάκι του Ζίφκοβιτς. Ο Πασχαλάκης έκανε μερικές πολύ καλές επεμβάσεις και σταμάτησε τους επιθετικούς της Μαρσέιγ, οπότε το σκορ παρέμεινε 2-1 μέχρι το φινάλε.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ζέρσον με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News