Χριστίνα Κεφαλά για Survivor All Star: «Το παν είναι τα χρήματα»

MEDIA SURVIVOR

Η Χριστίνα Κεφαλά έφυγε από το Survivor All Star, λίγες μέρες μετά την είσοδό της και μίλησε για τη σύντομη εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Χριστίνα Κεφαλά «εισέβαλε» στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο παιχνίδι, παραδεχόμενη εκτός των άλλων, πως το παν για τη συμμετοχή είναι τα λεφτά και η δημοσιότητα.

«Δεν ήθελα να γυρίσω τόσο νωρίς αλλά αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα… Έχει ξεφύγει το πράγμα στο Survivor. Είναι λίγο το μοντάζ, είναι τηλεόραση, το γνωρίζουμε όλοι αυτό» ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, παραδέχτηκε: «Το παν είναι τα χρήματα. Όλοι μπήκαμε για αυτά, για τη δημοσιότητα και την παραμονή στο παιχνίδι, μην κοροϊδευόμαστε. Αλλά μόλις είδα να γίνονται όλα αυτά και να είμαι μακριά από την οικογένειά μου… όχι».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Μπήκαμε στο παιχνίδι και τους καταστρέψαμε τους Κόκκινους. Πεινάσαμε όλοι. Ήταν τόσο μεγάλη η πείνα δύο βδομάδες, χάναμε συνέχεια. Όταν μπήκα, μπήκα yolo, είπα ότι θα είμαι χαλαρή κι όπου με βγάλει. Μετά όταν είδα όλους τους τσακωμούς, τα off-camera, με έτρωγε ψυχολογικά όλο αυτό και έλεγα: τι κάνω εγώ εδώ;».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πώς να κάψετε λίπος στον διάδρομο;

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites