Κατερίνα Καινούργιου -Μπέττυ Μαγγίρα: Άγρια κόντρα με αφορμή ένα σατιρικό trailer

Κατερίνα Καινούργιου -Μπέττυ Μαγγίρα: Άγρια κόντρα με αφορμή ένα σατιρικό trailer

MEDIA NEWS

Ένα trailer στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει άγρια κόντρα μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και της Μπέττυς Μαγγίρα. Το trailer γυρίστηκε για την εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και σε αυτό εμφανίζεται η παρουσιάστρια εμφανίζεται με τους συνεργάτες της να βρίσκονται στο Παρίσι. Εκείνοι την αποκαλούν «κυρία», ευχαριστώντας την που τους πήρε μαζί της, με την ίδια να τους απαντά «αυτό είναι το καλό του να βρίσκεσαι στη δούλεψη μιας πελούσιας».

Το trailer, μάλιστα, της εκπομπής συνόδευε το σχόλιο: «Το Αρχοντικό για Σαββατοκύριακο στο Παρίσι!».

Το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καινούργιου πήγε με τις φίλες της στο Παρίσι και μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το ταξίδι της.

Κάποιοι θεώρησαν πως το εν λόγω trailer θεωρήθηκε ως τρολάρισμα προς την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της γράφοντας στον λογαριασμό της στο twitter: «Mικρότητα…. Εμπάθεια… Κακό χιούμορ; Για άλλη μια φορά χτύπημα κάτω από τη ζώνη! Θλίψη και πάλι θλίψη».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πρεμιέρα του νέου συστήματος συνεντεύξεων – Όλες οι αλλαγές

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites