Ο Μιχάλης Ζαμπίδης για τις κόρες του: «Εννοείται ότι θα κάνουν τις θητείες τους στο kick boxing»

FITNESS NEWS SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

O Μιχάλης Ζαμπίδης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα, αλλά και τις δίδυμες κόρες του που ήρθαν στη ζωή και του άλλαξαν όλη του την καθημερινότητα

«Αν έβαζαν μια κάμερα στο σπίτι μου θα με έβλεπαν να γίνομαι αλοιφή για τις κόρες μου. Είναι έξι μηνών πλέον, είναι εξαιρετικό γιατί κάθε μέρα βλέπω διαφορετικές συμπεριφορές. Αυτό που μου αρέσει πολύ και θέλω να είναι έτσι, είναι το να χαμογελάνε πολύ», είπε αρχικά ο Iron Mike και συνέχισε:

«Αδυναμία έχουν σε εμένα ξεκάθαρα. Δεν ξέρω είναι ακόμα νωρίς, προς το παρόν δείχνουν ισόποσα. Εγώ κάθε φορά που τις ακούω να κλαίνε ή κάτι αμέσως τις παίρνω να παίξουμε γιατί θέλω να χαμογελάνε, μου αρέσει να τις βλέπω έτσι».

«Όταν τις είδα, ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για να είμαι σε καλή κατάσταση, να είμαι εκεί, να είμαι υγιές πρότυπο και εννοείται ότι θα κάνουν και τις θητείες τους στο kick boxing, γιατί αν χρειαστεί θα ήθελα να είναι “επικίνδυνες”», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Κλείνοντας, ο Iron Mike αναφέρθηκε και στην «ιδιαίτερη» επικαιρότητα των τελευταίων μηνών, λέγοντας: «Κοιτάζω όσα λιγότερα γίνεται στην τηλεόραση, γιατί δεν θέλω να πληγώνεται η ψυχολογία μου. Όλα αυτά που ακούω με κάνουν να αισθάνομαι πολύ άσχημα. Πρέπει να εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας πως όταν νιώσουν οτιδήποτε αρνητικό, πρέπει να το μεταφέρουν.»

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Mυϊκή μνήμη: Τελικά το σώμα «θυμάται»;

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites