Συμβουλές των star για να είσαι fit σε κάθε ηλικία

FITNESS NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάποιες ρουτίνες γυμναστικής που εκτελούν όλοι αυτοί οι γνωστοί και σούπερ δυναμικοί celebrities, όχι μόνο δεν είναι εξοντωτικές για έναν μέσο άνθρωπο, αλλά αντιθέτως, με λίγη αφοσίωση και συνέπεια μπορεί να σου χαρίσουν παρόμοια αποτελέσματα.

Reese Witherspoon, 46 ετών

«Διατηρούμαι σε φόρμα, προσπαθώντας να “παρακολουθήσω” τα δύο μου παιδιά. Κάνουμε snowboard, πεζοπορία, ποδηλασία και παίζουμε τένις. Προτιμώ να κάνω υπαίθριες δραστηριότητες από το να πάω στο γυμναστήριο, ακριβώς επειδή δεν τις βλέπω ως άσκηση! Επίσης κάνω και Pilates».

Gwyneth Paltrow, 50 ετών

«Πεθαίνω στην γυμναστική για μιάμιση ώρα τουλάχιστον 5 φορές την εβδομάδα. Κάνω 45 λεπτά αεροβική 5 φορές την εβδομάδα γιατί μου αρέσει το φαγητό, αλλά θέλω να καίω ό,τι τρώω. Επίσης, εκτελώ ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης για 45 λεπτά, που βοηθούν το σώμα να τονωθεί, ενώ τα άκρα δείχνουν πιο μακριά και λεπτά».

Nicole Kidman, 55 ετών

«Το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα περιλαμβάνει μέρα παρά μέρα Pilates, για 55 λεπτά τη φορά, μαθήματα spinning και εναλλαγές ασκήσεων για την καρδιά σε μηχανήματα cross training με jogging ή δυναμικό περπάτημα 11 έως 19 χιλιομέτρων τη φορά. Επίσης, κάνω ασκήσεις με βάρη, κολύμβηση και yoga».

Hilary Duff, 35 ετών«Αντί να ακολουθώ πιστά την τέλεια διατροφή –κάτι που δεν έχει πλάκα!– ασκούμαι πολύ. Το Pilates είναι η αγαπημένη μου εκγύμναση, γιατί τονώνει το σώμα, αλλά μου αρέσουν επίσης τα ομαδικά μαθήματα cycling – ιδρώνω απίστευτα!»

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έρευνα: Η άσκηση με βαράκια μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites