Ξέσπασε κατά τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» – «Αυτοί είναι τίτλοι τιμής»

Ξέσπασε κατά τηλεθεατή που τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» – «Αυτοί είναι τίτλοι τιμής» (video)

MEDIA NEWS

«Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός»

Σε ένα από τα μηνύματα που δέχθηκε από τηλεθεατές της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης (02/06) ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς περιείχε υβριστικούς χαρακτηρισμούς για το πρόσωπό του. Συγκεκριμένα, τηλεθεατής τον αποκάλεσε «σκουλήκι περιπτερά» με τον παρουσιαστεί να περνά στην αντεπίθεση.

«Έρχονται πολλά μηνύματα, έχουν και κάποιοι τον χαβά τους. Ένας, ο οποίος υποτίθεται μου λέει «Σκουλήκι περιπτερά», ο Ιωάννης Σου…ης. Άκου να δεις ρε φίλε, εγώ δουλεύω από τα 11 μου χρόνια και περιπτεράς ήμουν και στεφάνια στο νεκροταφείο έχω σηκώσει και σε οικοδομές έχω δουλέψει… Αυτοί είναι τίτλοι τιμής. Κατάλαβες; Είναι τιμή μου και καμάρι μου. Και αν σου πω και τις συνθήκες που δούλεψα βάρδια σε περίπτερο, αλλά δεν θέλω να σε χαρακτηρίσω. Σκουλήκι και περιπτεράς, λοιπόν, ό,τι πεις ρε μεγάλε, ό,τι πεις» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και πρόσθεσε:

«Εγώ θέλω να πω στην κυρία, τη σύζυγο του Ιωάννη, να τον προσέχετε γιατί αυτός είναι επικίνδυνος μαντάμ. Τι ξύλο πρέπει να έχετε φάει εσείς, δεν περιγράφεται. Κάποια στιγμή θα δείτε, θα είναι στα δελτία ειδήσεων αυτός, γιατί είναι από αυτούς τους μάγκες οι οποίοι δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά με έναν πολύ εύκολο τρόπο να κάνουν bullying σε ανθρώπους που βλέπουν στην τηλεόραση. Εγώ σου επιτρέπω να εκτονώνεσαι πάνω μου, μη βαράς τη γυναίκα σου. Γιατί είναι σίγουρο ότι πρέπει να την έχεις σακατέψει στο ξύλο. Εμένα θα παίρνεις να με βρίζεις κάθε πρωί, στο επιτρέπω», κατέληξε ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμα:  Μόνο οι ειδικές μάσκες Ν-95 παρέχουν προστασία από την εισπνοή μικροσωματιδίων

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites