Το workout της Adriana Lima που την κρατάει σε φόρμα

Το workout της Adriana Lima που την κρατάει σε φόρμα

FITNESS NEWS

Η Adriana Lima δε χρειάζεται συστάσεις. Η Βραζιλιάνα, πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, καταφέρνει να διατηρείται σε εκπληκτική φόρμα.

Η διάσημη καλλονή προσπαθεί να τρώει σωστά και επειδή ξέρει πόσες θερμίδες θα κάψει, δεν κάνει υπερβολές. Πίνει, όπως λέει, τόνους νερό και ασκείται καθημερινά. Αυτό που λατρεύει και την ηρεμεί είναι το box, με το οποίο ασχολείται από τα 19 της.

Η πυγμαχία αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους, για να παραμείνουν σε φόρμα τα supermodels και οι διασημότητες. Βοηθάει το καρδιαγγειακό σύστημα και αυξάνει την αντοχή.

 

Επίσης, τη δύναμη και την ανθεκτικότητα, ενώ ασκεί ταυτόχρονα το άνω και κάτω μέρος του σώματος, ιδιαίτερα τον κορμό. Ακόμα συντελεί στην καύση του λίπους, απαλλάσσοντάς σε από τις περιττές θερμίδες.

Τέλος, βελτιώνει την ισορροπία και τον συντονισμό. Μέσα σε όλα τα παραπάνω σωματικά οφέλη, συντελεί στην απελευθέρωση του άγχους λόγω του boost ενδορφίνης. Δεν είναι περίεργο που η Lima δημοσιεύει διαρκώς φωτογραφίες και βίντεο της να κάνει box

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αδυνάτισμα: Οι τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε κιλά το καλοκαίρι!

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites