Ζώδια Μάιου 2021: Μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

Ζώδια Μάιου 2021: Μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησής σας

NEWS ΖΩΔΙΑ

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 δεν βοηθά να εκδηλώσεις άμεσα τα συναισθήματά σου καθώς σε οδηγεί στην κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς τραύματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Είναι αυτά που δεν σου επιτρέπουν να απελευθερωθείς και να λειτουργήσεις όπως πραγματικά θα ήθελες στην προσωπική σου πορεία. Η ενασχόληση με τον εσωτερισμό, τον διαλογισμό και την τέχνη θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να διαχειριστείς ότι σε βαραίνει με περισσότερο ρεαλισμό και σύνεση.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά ζητήματα εμπορικής φύσεως και επικοινωνίας που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υποσχέσεις που μπορεί να είναι χωρίς αντίκρισμα και τελικά θα σε οδηγήσουν στην απογοήτευση. Νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που δημιουργούν ιδανικό πλαίσιο για την αγάπη. Οι αυταπάτες και οι ψευδαισθήσεις όμως κυριαρχούν και δεν σε βοηθούν να έχεις αντικειμενικό κριτήριο. Πιθανές είναι και επιστροφές στο παρελθόντος που θα σε προβληματίσουν. Οικονομικά, μπορεί να επηρεαστείς από λανθασμένες αγορές ή κινήσεις που θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις στον προϋπολογισμό σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως που πιθανά σε απασχολούν. Είναι σημαντικό όμως να αφήσεις στην άκρη τον υποκειμενισμό και το πείσμα καθώς δεν θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των οποίων καταστάσεων σε ενδιαφέρουν. Αντίθετα, θα δημιουργήσουν εκνευρισμό και συγκρουσιακές καταστάσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε νέες γνωριμίες που μπορεί να έρθουν στη ζωή σου πολλά υποσχόμενες, όμως δεν αποκλείεται να αποκρύπτουν τα πραγματικά τους κίνητρα και τελικά να απογοητευτείς.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και σε καλεί να περάσεις σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά την επικοινωνία στις σχέσεις σου και το πώς απολαμβάνεις τις στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί να έχει αναθεωρητικό χαρακτήρα καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις στην προσωπική σου ζωή για να διασκεδάζεις και να περνάς πιο όμορφα με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις αυτό το χρονικό διάστημα τις σημαντικές συζητήσεις καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 σου δίνεται η ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ομαδικό επίπεδο και να πάρεις πρωτοβουλίες σε συλλόγους και οργανώσεις που μπορεί να ασχολείσαι. Είναι καθοριστικό να καταβάλεις την προσπάθεια σου μαζί με άλλους καθώς οι κοινοί στόχοι σε εμπνέουν και σε ωθούν στο να γίνεις πιο δημιουργικός από ποτέ. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς αποστασιοποιείσαι συναισθηματικά με μεγάλη ευκολία και αυτό δεν σου επιτρέπει να συνδεθείς και να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 επηρεάζει σημαντικά την διάθεσή σου σε προσωπικό επίπεδο καθώς μπαίνεις σε μία εσώτερη διαδικασία ως προς την προσωπική σου ζωή και την επικοινωνία που υπάρχει με το ταίρι σου. Είμαι προτιμότερο να αποφύγεις αγορές ή εμπορικές συμφωνίες και προτάσεις που έρχονται αυτή την περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν την εξέλιξη που εσύ επιθυμείς. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος θα σε απασχολήσουν καθώς διεκδικούν και πάλι να μπουν στη ζωή σου, μην βιαστείς να δεσμευτείς ή να πάρεις αποφάσεις καθώς θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά τους λόγους που απομακρύνθηκες.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 επικεντρώνει την δράση και τον δυναμισμό σε ότι αφορά ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και θέλεις να συμμετέχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε συλλογικό πνεύμα καθώς εκφράζεις καλύτερα τις επιθυμίες σου μέσα από κοινές προσεγγίσεις και στόχους με άλλους. Η ενασχόληση με οργανώσεις και συλλόγους είναι πολύ πιθανή. Παράλληλα στην προσωπική σου ζωή έχεις την διάθεση να κινηθείς με ανεξάρτητο πνεύμα, κάτι που μπορεί να θορυβήσει το ταίρι σου. Φρόντισε να αποφύγεις επαναστατικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν αναταραχές στη σχέση σου.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 στρέφει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μία νέα αρχή που επιδιώκεις να σου χαρίσει σταθερότητα και ασφάλεια. Αυτό όμως μπορεί να είναι προσωπική φιλοδοξία ή επιδίωξη και να μην έχει ρεαλιστική βάση. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά αγορές και συζητήσεις για την αύξηση του εισοδήματος σου καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Φρόντισε να αποφύγεις την ωραιοποίηση και την εξιδανίκευση προσώπων με τα οποία συναλλάσσεσαι.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Σκορπιό στις 07.05 δημιουργεί έντονο ενδιαφέρον για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα που πρέπει να διαχειριστείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τον εγωκεντρισμό, την διάθεση να παρεξηγείς με ευκολία και το έλλειμμα αντικειμενικότητας καθώς αυτά μπορεί να εκνευρίσουν το ταίρι ή τους συνεργάτες σου και να υπάρξουν συγκρούσεις. Είναι επιτακτική ανάγκη να δείξεις κατανόηση και διάθεση για συμβιβασμούς καθώς μόνο έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή που θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τις ισορροπίες στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και σε καλεί να αναθεωρήσεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά σου. Δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν επιπλέον έξοδα. Συναισθηματικά είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα με το ταίρι σου, όμως η προσωπική σου αναζήτηση αυτή την περίοδο είναι αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου σε καλύπτει απόλυτα. Η αδιαλλαξία μπορεί να συμπληρώσει την εικόνα και να δημιουργήσει εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις καθώς δεν θα βοηθήσουν να δώσεις ξεκάθαρα στο ταίρι σου να καταλάβει αυτά που πραγματικά σε ενοχλούν.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 επικεντρώνει την προσοχή σου σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις που καλείσαι να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις το άγχος, να πιστέψεις στον εαυτό σου και να λειτουργήσεις μεθοδικά και ώριμα εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου. Είναι βέβαιο ότι αυτή η στάση σου θα δημιουργήσει εμπιστοσύνη στους ανωτέρους σου και θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους. Άλλωστε θα αποδείξεις με την διαχείριση σου ότι μπορείς να ανταποκριθείς ακόμα και στα δυσκολότερα εγχειρήματα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 πιθανά να σου δημιουργήσει εσωστρέφεια καθώς αναλογίζεσαι αν ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου δημιουργεί συνθήκες ασφαλείας στη ζωή σου. Η απόλαυση της καθημερινότητας είναι επίσης ένα ζητούμενο και παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις σκέψεις σου. Η εσώτερη αυτή η διεργασία θα σε οδηγήσει στο να αλλάξεις ότι σε ενοχλεί στον τρόπο που αντιμετωπίζει στην προσωπική σου ζωή και το ταίρι σου. Παράλληλα θα οδηγήσει σε αναθεωρήσεις σε σχέση με την ύλη και τα οικονομικά σου, ένα τομέα που σου απασχολεί έντονα και μπορεί να σου δημιουργήσει έλλειμμα αυτοπεποίθησης όταν προκύπτουν δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις σου στο επαγγελματικό πεδίο και καλείσαι να ανταποκριθείς με ευθύνη σε ότι αναλαμβάνεις. Αυτό μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα και στρες, όμως είναι βέβαιο ότι δεν θα δυσκολευτείς να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποθέσεις σου καθώς σε διακρίνει υπεύθυνη και ώριμη στάση. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην είσαι απόλυτος και επιβλητικός στις απόψεις σου καθώς αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξεις τις ικανότητές σου καθώς αυτές θα σε οδηγήσουν στην επίτευξη των στόχων σου.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 22.05 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που σε οδηγεί στο να δραστηριοποιηθείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Αυτό που πρέπει να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου για να αποφύγεις τα λάθη είναι ότι σε βλέπει η ανάγκη να ωραιοποιείς πρόσωπα και καταστάσεις που σε ενδιαφέρουν. Με αυτή τη διαχείριση το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε στην προσωπική σου ζωή. Δείξε προσοχή σε νέες προτάσεις για συνεργασίες που μπορεί να είναι άκρως ενδιαφέρουσες, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν κρυφά σημεία που θα επηρεάσουν την πορεία τους και δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα αυτή τη στιγμή.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε θέματα καθημερινότητας και παρελθούσες καταστάσεις που εκκρεμούν και επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Αυτό που πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι για να κλείσεις ζητήματα που σου δημιουργούν άγχος θα πρέπει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να αποφύγεις τον υποκειμενισμό και τον συναισθηματισμό. Είναι αυτά τα στοιχεία που δεν σου επιτρέπουν να αντιληφθείς γρήγορα ποιες κινήσεις μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σου και να δώσουν λύσεις που θα σε απελευθερώσουν από το άγχος.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά σε καλεί να αναλογιστείς τις ανάγκες σου και το πως τις έχεις ικανοποιήσει μέχρι τώρα στην προσωπική σου πορεία. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμες διαπιστώσεις καθώς δεν αποκλείεται να αντιληφθείς ότι πιθανές κινήσεις και επιλογές σου δεν ανταποκρίνονται πια σε αυτά που θέλεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς η εσώτερη αυτή η διεργασία σε οδηγεί σε συμπεράσματα που επηρεάζουν το ταίρι σου και αν σε αποδέχεται σαν προσωπικότητα. Μην επιχειρήσεις οικονομικές συμφωνίες αυτή την περίοδο καθώς πιθανά να μην εξελιχθούν όπως θα περίμενες.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 σου δημιουργεί την επιθυμία να επικεντρωθείς σε θέματα επιμόρφωσης και πνευματικού ενδιαφέροντος που πιθανά σου κεντρίζουν την προσοχή. Η ενασχόληση με το συγκεκριμένο επίπεδο θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να δημιουργήσεις εξαιρετικές προϋποθέσεις για την προσωπική σου ανάπτυξη. Παράλληλα οι επαφές με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου σε γεμίζουν αισιοδοξία και δημιουργούν χαλαρές στιγμές και χαρούμενη συζητήσεις. Είναι πιθανό να βρεθείς με πρόσωπα που σας φέρνουν πιο κοντά οι παρόμοιες φιλοσοφικές προσεγγίσεις και αναζητήσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τις 13.05 και οδηγεί στο να σκεφτείς διεξοδικά κινήσεις και στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου και τα αποτελέσματά τους. Είναι μία περίοδος πού επικεντρώνεσαι στις προσωπικές σου ανάγκες και στο κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις στη ζωή σου τις αντιλαμβάνεται και τις καλύπτει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς έτσι πιθανά να διαπιστώσεις ότι θα βελτιωθεί η σχέση σου. Καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις αυτό το χρονικό διάστημα να περάσει και να εκφράσεις τις οποίες σκέψου αργότερα καθώς δεν αποκλείεται τώρα να υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου. Αυτό βοηθά στο να επιδιώξεις να ανοίξεις τα φτερά σου σε πνευματικά ζητήματα και σε θέματα επιμόρφωσης που σου κεντρίζουν την προσοχή. Παράλληλα δεν θα χάσεις ευκαιρία να αποδεχτείς προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Η επιθυμία για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα σε οδηγεί σε παρέες με κοινές φιλοσοφικές προσεγγίσεις και κουλτούρα. Δεν αποκλείεται επίσης να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορούν να δώσουν νέα διάσταση στα όνειρά σου. Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να χαρείς υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου που σε απογειώνουν ψυχολογικά.

Δείτε ακόμα:  Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του παρελθόντος και εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα δεν έχεις οριστικοποιήσει και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Πρόσωπα του παρελθόντος μπορεί να επιστρέψουν εντείνοντας τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ζήσεις το απόλυτο παραμύθι. Αυτό οδηγεί στο να δημιουργήσεις ψευδαισθήσεις και αυταπάτες στον εαυτό σου και να χειριστείς με λανθασμένο τρόπο την οποία επιστροφή υπάρξει. Είναι ανάγκη να δείξεις εγκράτεια και να είσαι διστακτικός στις πολλές υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 φέρνει στο προσκήνιο θέματα που μπορεί να απασχολήσουν την προσωπική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις. Οι διαφωνίες με το ταίρι σου και με φιλικά πρόσωπα μπορεί να είναι έντονες καθώς δείχνεις να είσαι εγκλωβισμένος στις απόψεις σου, χωρίς να υπάρχει ίχνος διαλλακτικότητας και κατανόησης. Αυτό δεν θα βοηθήσει στο να εξελιχθούν τα πράγματα ομαλά και μπορεί να προκαλέσει έντονες φραστικές επιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι ανάγκη να ξεφύγεις από το έλλειμμα αντικειμενικότητας και να δείξεις διάθεση συνεννόησης για να μπορέσεις να βρεις την χρυσή τομή με πρόσωπα που παίζουν κομβικό ρόλο στη ζωή σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και φέρνει στο προσκήνιο καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος που έχουν πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή. Η επικοινωνία με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου που έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο είναι πολύ πιθανή γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος. Ο έντονος συναισθηματισμός και η ευαισθησία σου μπορεί να δημιουργήσουν ένα ονειρικό σκηνικό που δεν θα στηρίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Είναι σημαντικό λοιπόν να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα καθώς αυτά θα σε οδηγήσουν στο να δείξεις εμπιστοσύνη χωρίς κριτήριο. Οι πιθανότητες απογοήτευσης είναι μεγάλες.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 αυξάνει κατακόρυφα την διάθεση να δραστηριοποιηθείς σε επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν, καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα ποιες προτάσεις μπορεί να είναι αξιοποιήσιμες και συμφέρουσες για εσένα. Η περίοδος είναι ιδανική για να κλείσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τράπεζες και δημόσιο αφού το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει στην καλύτερη δυνατή λύση. Σε προσωπικό επίπεδο το πάθος κυριαρχεί και μπορεί να δημιουργήσει μοναδικές στιγμές με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, αρκεί να αποφύγεις τη διάθεση να επιβληθείς και να ελέγξεις σε απόλυτο βαθμό τις κινήσεις του.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 σε φέρνει αντιμέτωπο με πληγές και απωθημένα του παρελθόντος που έχουν πιθανά προκληθεί από προσωπικές καταστάσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ξεπεραστούν ώστε να πάρεις βαθιές ανάσες και να απελευθερωθείς από ότι σε έχει στιγματίσει. Πρόσωπα του παρελθόντος επανέρχονται ζητώντας και πάλι ευκαιρία να μπουν στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να είσαι επιφυλακτικός και να μην αφεθείς στα έντονα συναισθήματα που μπορεί να σου δημιουργούν με την έλευση τους. Η ευθυκρισία θα προκύψει μόνο αν λειτουργήσεις ρεαλιστικά και δεις στην πραγματική τους διάσταση τι μπορεί να σου προσφέρουν.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 ενισχύει πιθανές ανασφάλειες που έχεις και μπορεί να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό επηρεάζοντας σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Είναι απαραίτητο να συγκρατήσεις την ανάγκη ελέγχου και χειρισμού στην προσωπική ζωή καθώς θα είναι αρκετή για να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις. Σε οικονομικό επίπεδο έχεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς επιχειρηματικά ή να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν σε σχέση με το δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ισχυρό ένστικτο που έχεις καθώς είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε ιδανικές λύσεις και συμφωνίες που εξυπηρετούν απόλυτα τις επιθυμίες σου.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 δημιουργεί προϋποθέσεις για να δραστηριοποιηθείς σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να δεις με αντικειμενικότητα ποιες προτάσεις μπορεί να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σου υποσχεθούν πολλά και θα δημιουργήσουν ψευδείς εντυπώσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται εσύ ο ίδιος να έχεις την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις παίρνοντας αποστάσεις από την πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές που τελικά θα σου κοστίσουν. Φρόντισε να είσαι προσεκτικός.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 στρέφει την προσοχή σου στην οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή και σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει και να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να πάρεις αποστάσεις από την απολυτότητα και το έλλειμμα ευθυκρισίας καθώς δεν σου επιτρέπουν να δείξεις κατανόηση και να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες των άλλων. Ο εγωισμός θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες επιλογές σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως αποκρύπτουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και εντείνει την ανάγκη να στραφείς στον εαυτό σου αναθεωρώντας τις ανάγκες σου σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις και πιθανές φιλοδοξίες που έχεις. Γίνεται έντονη η διεργασία για τα φιλικά πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου και για το αν αντιλαμβάνονται πραγματικά αυτά που θέλεις και σε ικανοποιούν. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το παρελθόν είναι πολύ πιθανή καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να λύσεις καταστάσεις που εκκρεμούν και μπορεί να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο καθώς πιθανότατα να μην έχουν την επιθυμητή εξέλιξη.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 ανεβάζει κατακόρυφα τον εκνευρισμό και την ένταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς έρχονται στο προσκήνιο ανταγωνιστικές διαθέσεις που σε προβληματίζουν. Είναι πιθανό να απογοητευτείς από τη συμπεριφορά των συνεργατών σου καθώς δείχνουν να συγκρούονται μαζί σου επιδιώκοντας να δείξουν στο ευρύτερο περιβάλλον ότι αξίζουν περισσότερο από σένα. Παράλληλα θα πρέπει και εσύ να περιορίσεις τον εγωισμό που μπορεί να δημιουργήσει συγκρουσιακές καταστάσεις δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση με το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για όμορφες στιγμές.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 αυξάνει τις πιθανότητες για επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μέσα από το φιλικό περιβάλλον που ζητούν την ευκαιρία για να λύσετε ότι μπορεί να σας έχει απομακρύνει. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να αναθεωρήσεις τις φιλικές σου σχέσεις και να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και θα ήθελες να διορθωθεί. Παράλληλα στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να ανακαλύψεις ότι χρειάζονται διορθωτικές κινήσεις για να μπορέσεις να τους επιτυχείς. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις αυτή την περίοδο τις σημαντικές συζητήσεις καθώς οι παρεξηγήσεις είναι πιθανές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 αυξάνει την ένταση και την επιθετικότητα απέναντι στον σύντροφο και τους συνεργάτες σου καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι καταπιέζεσαι μέσα στα πλαίσια των διαπροσωπικών σχέσεων. Παράλληλα δεν αποκλείεται οι άλλοι να αναπτύξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις απέναντί σου και αυτό θα είναι αρκετό να υπάρξουν έντονοι καβγάδες και σφοδρές συγκρούσεις που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις υπόγεια χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και δεν θα αφήσουν περιθώριο για να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 επικεντρώνει την προσοχή σου σε επαγγελματικό επίπεδο και είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα επηρεάσουν την καριέρα σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως πιθανότατα δεν δείχνουν την ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων και αποκρύπτουν σημεία που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Παράλληλα πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που θα σε εντυπωσιάσουν. Οι πραγματικές προθέσεις αυτών όμως δεν είναι εμφανείς και η ανάγκη σου να νιώσεις ότι έχεις βρει το ιδανικό ταίρι μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν εντάσεις που καλείσαι να ισορροπήσεις. Η θετική αντιμετώπιση σου στα πράγματα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα αρκεί να καταφέρεις να αφήσει στην άκρη τον φανατισμό και το έλλειμμα διακρίσεις που μπορεί να επηρεάσει επιλογές και αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν είναι εφικτό να γίνουν πραγματικότητα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και σου δίνεται η ευκαιρία να μπει σε μία περίοδο αναθεωρήσεων σε σχέση με την καριέρα σου και το επίπεδο κοινωνικής καταξίωσης που σε ενδιαφέρει να επιτύχεις. Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ότι αυτή η περίοδος μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικά συμπεράσματα αρκεί να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν αποκλείεται να εντοπίσεις κινήσεις και επιλογές που τελικά δεν σε καλύπτουν και αργότερα θα επιδιώξεις να διορθώσεις. Προσοχή σε επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε απασχολήσουν την προσωπική σου ζωή ζητώντας μία θέση και πάλι δίπλα σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε επηρεάσουν ψυχολογικά καθώς αυξάνουν το άγχος. Σου δίνεται όμως παράλληλα η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν δείχνοντας τις πραγματικές του ικανότητες στο εργασιακό περιβάλλον. Μπορείς επίσης να ασχοληθείς με την σωματική σου υγεία καθώς ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής θα σε βοηθήσει να αυξήσεις σημαντικά την ενέργειά σου και να εκτονώσεις την ένταση που νιώθεις. Προσοχή γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα επικριτικός και εμμονικός στη συμπεριφορά προς τους γύρω σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 σε ωθεί στο να αναλογιστείς αν οι επαγγελματικές σου επιλογές είναι οι ενδεδειγμένες για εσένα και αν η πορεία που έχεις επιλέξει είναι αυτή που πραγματικά σου ταιριάζει. Πιθανό είναι να επιδιώξεις μέσα από αυτή την εσωτερική αναζήτηση να αντιληφθείς ποια πράγματα είναι αυτά που καλείσαι να διορθώσεις το επόμενο διάστημα για να νιώσεις καλύτερα στην καριέρα σου. Πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον επιστρέφουν επιδιώκοντας να παίξουν σημαντικό ρόλο και στην προσωπική σου ζωή. Καλά θα κάνεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές επιλογές καθώς εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό πιθανότατα να οδηγήσει στην απογοήτευση.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητά σου καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Αυτό παράλληλα αυξάνει και το άγχος και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με πρόσωπα από το συναδελφικό περίγυρο που θα σε επηρεάσουν στη δραστηριότητά σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να εκτονώσεις την ένταση γι’ αυτό καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς σε ένα είδος άσκησης το οποίο σε ικανοποιεί και μπορεί να σε βοηθήσει να ισορροπήσεις. Συμπληρωματικά σε ότι αφορά την υγεία σου οι συνθήκες είναι ιδανικές για να αλλάξεις νοοτροπία στην διατροφή σου και να βοηθήσεις το σώμα σου να έχει ενέργεια.

Δείτε ακόμα:  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17 έως 23/5/2021 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 ανοίγει ένα νέο πεδίο δράσης για εσένα καθώς έρχονται ευκαιρίες που αφορούν την επιμόρφωση και πνευματικά ενδιαφέροντα που μπορεί να έχεις. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις και προτάσεις που θα δείξεις έντονα ότι σου κεντρίζουν την προσοχή. Προσοχή καθώς δεν πρέπει να δώσεις άπλετη εμπιστοσύνη τα πρόσωπα που εμπλέκονται καθώς το πιθανότερο είναι να μην είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις ή να μην έχεις αντιληφθεί πραγματικά αυτά που εκφράζουν.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 σου δίνει την ευκαιρία να εξετάσεις ζητήματα σε σχέση με τα οικονομικά σου καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις και λογαριασμούς που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Αυτό θα πρέπει να γίνει έχοντας στο μυαλό σου την διάθεση για κατανόηση και καλή συνεννόηση με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Διαφορετικά δεν αποκλείεται να εγκλωβιστείς στα δικά σου θέλω και αυτό να δημιουργήσει προστριβές που δεν θα σε βοηθήσουν να βρεις το στόχο σου. Συναισθηματικά οι υψηλές απαιτήσεις από το ταίρι σου μπορεί να κουράσουν. Φρόντισε να περιορίσεις την ανασφάλεια και την καχυποψία για να αποφύγεις τις κόντρες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και σε ωθεί στο να αναθεωρήσεις μελλοντικές κινήσεις, φιλοσοφικές προσεγγίσεις και την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Μπαίνεις στη διαδικασία να αναζητήσεις αν τα πιστεύω σου ανταποκρίνονται σε αυτό που είσαι πραγματικά. Οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έρχονται σε πρώτο πλάνο και δεν αποκλείεται να εντοπίσεις σημεία που δεν σε ευχαριστούν και πού θα ήθελες να αλλάξουν. Συναισθηματικά, ο τρόπος που απολαμβάνεις και διασκεδάζεις με το ταίρι σου μπορεί να μην σε ικανοποιεί, ήρθε η στιγμή να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σου αρέσει.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 σε γεμίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον που κινείσαι. Η δημιουργικότητα και η επιθυμία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και τις δυσκολίες του προηγούμενου διαστήματος ανεβάζουν τη διάθεσή σου. Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ότι θέσεις ως στόχο και αυτό λειτουργεί ευεργετικά και σε προσωπικό επίπεδο. Ο αισθησιασμός και το πάθος που εκδηλώνεις στο ταίρι σου ή σε νέα γνωριμία με την οποία έρχεσαι σε επαφή με εντυπωσιάζει. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ύμνο ο έντονος εγωισμός και η διάθεση για να βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, στοιχεία που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ότι δεν σε ικανοποιεί στην προσωπική σου ζωή. Το χρονικό διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς άμεσα αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου αντιλαμβάνεται τις πνευματικές του αναζητήσεις και αποδέχεται μελλοντικούς στόχους που έχεις. Είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που θα επιστρέψουν για να τονίσουν με την παρουσία τους ότι δεν έχει κλείσει κεφάλαια στη ζωή σου. Φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αλλά απόλαυσε τις στιγμές και την χαρά που σου δίνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 αυξάνει κατακόρυφα τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου καθώς νιώθεις ότι μπορείς να πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεσαι. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δραστηριοποιηθείς σε σχέση με δημιουργικά ενδιαφέροντα και ταλέντα που έχεις. Είναι σημαντικό βέβαια να αποφύγεις τον έντονο εγωισμό και την διάθεση να επικεντρώνονται όλοι σε εσένα καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε υπερβολές και υπερφίαλες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς είναι σημαντικό να ξεφύγεις από πιθανές παγίδες που μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στις συναλλαγές σου. Φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις ή να εξιδανικεύσεις προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν. Αυτό πιθανόν να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και αποφάσεις που θα έχουν σημαντικό κόστος τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονά σου με τον Ταύρο στις 07.05 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να δεις πραγματικά τι είναι αυτό που οφείλεις να διευθετήσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου ώστε να ξεπεραστούν οι εντάσεις. Φρόντισε να μην είσαι αδιάλλακτος στις απόψεις σου σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική ζωή καθώς αυτό σε εγκλωβίζει σε συμπεριφορές που δεν θα γίνουν ανεκτές και θα δημιουργήσουν συγκρούσεις. Δείξε προσοχή σε οικονομικές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν καθώς μπορεί να πιστεύεις ότι είναι ιδανικές, όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματικότητα.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και έχεις τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κινήσεις και αποφάσεις που μπορεί να έχουν επηρεάσει σημαντικά την οικονομική σου ζωή. Η εσωστρέφεια είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς ανασφάλειες που έχεις εκδηλώνονται με μεγαλύτερη ορμή και εκνευρισμό δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος στην προσωπική σου ζωή και δεν θα αφήσουν πιθανές πληγές και τραύματα να επουλωθούν.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 αυξάνει κατακόρυφα την ένταση την οικογένεια καθώς έρχονται στην επιφάνεια με ορμή απωθημένα και συμπεριφορές του παρελθόντος που μπορεί να σε έχουν πληγώσει. Είναι σημαντικό να ξεπεράσεις τη νευρικότητα που σε διακατέχει καθώς αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις και κόντρες που θα επηρεάσουν σημαντικά τις οικογενειακές σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν εργασίες στον προσωπικό σου χώρο που θα σε απασχολήσουν. Είναι γεγονός ότι αυτό θα σε κουράσει όμως το βέβαιο είναι ότι στο τέλος θα είσαι άκρως ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα καθώς έχεις συμμετάσχει με όποιον τρόπο μπορούσες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 σε οδηγεί σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά την προσωπική σου ζωή και κατά πόσο το ταίρι σου αντιλαμβάνεται την ανάγκη να γίνεις ένα μαζί του. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονους φόβους που δεν θα είναι εύκολο να χαλιναγωγήσεις δημιουργώντας έτσι διάθεση για κόντρες και συγκρούσεις. Προσοχή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις. Δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς τα έντονα συναισθήματα και μπορεί να οδηγηθείς σε ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην οικογενειακή ζωή και στις σχέσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα καθώς ο εκνευρισμός που νιώθεις είναι έντονος και λειτουργεί προσθετικά σε ζητήματα που έχουν μείνει απωθημένα μέσα σου. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να είσαι προσεκτικός προσπαθώντας να ελέγξεις τη νευρικότητα και να χαλιναγωγήσεις την επιθυμία για πιθανά χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα πονέσουν πρόσωπα που αγαπάς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεπεράσεις όλα αυτά που σε έχουν στιγματίσει και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό στο οικογενειακό περιβάλλον.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν νέες προτάσεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου ή καλύτερες προοπτικές στις ήδη υπάρχουσες. Είναι σημαντικό όμως να είσαι προσεκτικός σε ότι αποδεχτείς καθώς δεν αποκλείεται να θεωρήσεις ότι έχεις μπροστά σου την ιδανική ευκαιρία για εσένα ενώ το πιθανότερο είναι να αυταπατάσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ονειρική, όμως τα φαινόμενα απατούν.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την καθημερινότητά σου και μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογική σου υγεία. Είναι σημαντικό να κλείσεις κεφάλαια που δεν σε αφήνουν να βιώσεις την προσωπική σου πορεία απελευθερωμένος, όμως αυτό πρέπει να γίνει μακριά από υποκειμενισμό και μόνες που μπορεί να σου στοιχίσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε πιθανές νέες γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου σε προσωπικό επίπεδο, όμως είναι πιθανότατο το να μην μπορούν να ανταποκριθούν σε ότι έχεις ονειρευτεί.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και δημιουργεί προϋποθέσεις για να επανεξετάσεις σε βαθύτερο επίπεδο τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τι θα ήθελες να αλλάξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θα σε αναστατώσουν, είναι σημαντικό όμως να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις καθώς δεν αποκλείεται να μην βλέπεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις. Προσοχή θα πρέπει να ζητήσεις επίσης σε οικονομικές συμφωνίες που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σου και μπορεί να σου δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 ανεβάζει κατακόρυφα την ενέργεια σου καθώς θέλεις να κινηθείς και να δραστηριοποιηθείς σε ότι αφορά νέες γνώσεις που σε ενδιαφέρουν και μπορεί να λειτουργούν άκρως θετικά στην εξέλιξη σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο το εμπόριο και η επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο καθώς δημιουργείται ένα πεδίο δράσης στο οποίο μπορείς να αναπτυχθείς κάνοντας τα κατάλληλα βήματα. Η επιθυμία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος είναι έντονη και δεν χάνεις ευκαιρία να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας για ζητήματα που σας αφορούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις την έντονη νευρικότητα και σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα επηρεάσουν τις στενές σχέσεις σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά τις ανάγκες που έχεις σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων και καλείσαι να αναλογιστείς και να εντοπίσεις τι είναι αυτό που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σου και τι επιθυμείς να διαφοροποιήσεις. Οικονομικά ζητήματα και συνεργασίες που εκκρεμούν από το παρελθόν έρχονται και πάλι για να σε απασχολήσουν, φρόντισε να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κεφάλαια στη ζωή σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε αναστατώνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 αυξάνουν κατακόρυφα την επιθυμία σου να δραστηριοποιηθείς σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις νέους δρόμους σε επαγγελματικό επίπεδο. Η συναναστροφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε ικανοποιεί απόλυτα καθώς φαίνεται να αντιλαμβάνονται άμεσα τις επιθυμίες σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς. Είναι αυτό που θα λειτουργήσει ανασταλτικά σε πιθανό εκνευρισμό και ένταση.

Δείτε ακόμα:  Γιορτή Αγίου Βαλεντίνου: Οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 στρέφει την προσοχή σου στην καθημερινότητα και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στη δουλειά σου που θα επηρεάσουν άμεσα. Οικονομικές προτάσεις και υποσχέσεις που φαίνονται φιλόδοξες είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζονται με εγκράτεια καθώς είναι πιθανόν να υποκρύπτουν ζητήματα που δεν θα σε ευνοούν. Φρόντισε με εξετάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες δυνατότητες σου δίνονται για να μην δεχθείς συνθήκες οι οποίες τελικά δεν θα σε ικανοποιούν. Μπορείς να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία για να βελτιώσεις τη σωματική σου υγεία αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου με ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή γυμναστικής που θα σου δώσει ενέργεια και ισορροπία.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και φιλικές σχέσεις που περνούν δύσκολες στιγμές. Δεν αποκλείεται να γίνεις απόλυτος και επιβλητικός στις απόψεις σου επιδιώκοντας έτσι να κατευθύνεις τη σχέση και τις φιλίες σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς. Αυτό να ξέρεις δεν θα γίνει αποδεκτό και οι αντιδράσεις θα είναι έντονες. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις αντιδράσεις του συντρόφου σου καθώς είναι αυτές που θα σε θεωρήσουν περισσότερο. Δεν θα διστάσει να συγκρουστεί μαζί σου προκαλώντας ρήξεις. Οφείλεις να είσαι συμβιβαστικός και να δείξεις κατανόηση και στις δικές του ανάγκες.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά σε καλεί να επανεξετάσεις την καθημερινότητα και τις συνθήκες της δουλειάς σου καθώς μπαίνεις σε μία εσωτερική διεργασία σε σχέση με το αντικείμενο που υπηρετείς και το κατά πόσο σε ικανοποιεί. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά το σώμα σου καθώς δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν ζητήματα που θα σε προβληματίσουν. Ήρθε η στιγμή να αξιολογήσεις τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου και να αλλάξεις ότι είναι απαραίτητο για να νιώσεις καλύτερα.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 αυξάνει το πείσμα και την αδιαλλαξία σου καθώς αντιμετωπίζεις με απολυτότητα ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να ελέγξεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη γιατί δεν αποκλείεται να γίνεις υπερβολικά συντηρητικός σε οικονομικό επίπεδο και αυτό να ενοχλήσει. Η συμπεριφορά σου μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να γίνεσαι απόλυτος στις σκέψεις σου και αυτό να μην δίνει την ευκαιρία στο ταίρι σου να δείξει την απαραίτητη κατανόηση στις επιθυμίες σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 σε ωθεί στο να δεις σε βαθύτερο επίπεδο αν σε καλύπτει η εργασιακή σου πορεία και αν σου προσφέρει αυτά που σε ικανοποιούν. Πιθανές ανατροπές στις αποδοχές σου μπορεί να υπάρξουν γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για διαπραγματεύσεις που θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Προσπάθησε να δεις μέσα σου τι είναι αυτό που μπορεί να ικανοποιήσει το σώμα και την ψυχή σου και φρόντισε να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες που δεν σου δίνουν την απαραίτητη ενέργεια για να αντεπεξέλθεις στην απαιτητική καθημερινότητα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στους Ιχθύες από 13.05 αυξάνει την επιθυμία σου για υλικές απολαβές που σου εξασφαλίζουν ασφάλεια και σταθερότητα και δεν σε ωθούν στο να νιώθεις άγχος. Η επιμονή και η υπομονή σου μπορούν να οδηγήσουν με αργά και σταθερά βήματα στο να πετύχεις οικονομικά σχέδια και συμφωνίες που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Σε προσωπικό επίπεδο καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός με το ταίρι σου καθώς το πείσμα και η ακαμψία δεν βοηθούν να επικρατήσουν οι ισορροπίες στη σχέση. Φρόντισε να είσαι ανοιχτός και συνεργάσιμος με αυτά που ικανοποιούν τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να μην υπάρξουν ρίξεις.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς σε οδηγεί στο να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στον έρωτα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν με το ταίρι σου καθώς δεν αποκλείεται να δώσεις υποσχέσεις ή να αναλάβεις αντίστοιχα κάποιες που δεν θα είναι εύκολο να γίνουν πραγματικότητα. Πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους και να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, καλά θα κάνεις να μην δείξεις αμέριστη εμπιστοσύνη από την αρχή καθώς αυτό θα επηρεάσει την κρίση σου με αποτέλεσμα να δημιουργείς ένα μη ρεαλιστικό πλαίσιο στο μυαλό σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 στρέφει την προσοχή σου σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να φέρει ζητήματα στο προσκήνιο που επηρεάζουν την καριέρα και την οικογένειά σου. Φρόντισε να κρατήσεις την αντικειμενικότητα για την ευθυκρισία σου καθώς σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να προκληθούν εντάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου και την πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις επίσης σε πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να φαίνεται ιδανική, όμως να θυμάσαι ότι τα φαινόμενα απατούν.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά σε βάζει σε μία εσωτερική διεργασία και σκέψη σε σχέση με την προσωπική σου ζωή και το κατά πόσο το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονη εσωστρέφεια και στο να απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου κάτι που θα επηρεάσει δυσάρεστα τη λειτουργία της σχέσης. Μπορεί να υπάρξουν σημαντικά συμπεράσματα από αυτή τη διαδικασία, καλό όμως είναι να μην βιαστείς να τα συζητήσεις με το ταίρι σου για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και δυσκολία στην επικοινωνία.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στο ζώδιό σου μέχρι και τις 13.05 σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και να κινηθείς με δυναμισμό στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις στις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες σου ή σε νέα σχέδια που δείχνουν να σε ικανοποιούν. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και επιθετικός με τα πρόσωπα που διαφωνούν με τις προτάσεις σου. Σε προσωπικό επίπεδο θέλεις να επιβάλεις τις επιθυμίες σου και αυτό το κάνεις με απόλυτο τρόπο, κάτι πού θα οδηγήσει σε προστριβές με το ταίρι σου.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 κάνει εντονότερη από ποτέ την ανάγκη να σκεφτείς τι είναι αυτό που δεν σε ικανοποιεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Αναρωτιέσαι αν το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου είναι το κατάλληλο για σένα και αν αντιλαμβάνεται τις ανάγκες σου στην αγάπη. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν και να σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές με την εμφάνισή τους, όμως είναι απαραίτητο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις επιλογές. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να σκεφτείς τους λόγους που πραγματικά σε είχαν οδηγήσει στο να απομακρυνθείς από τα συγκεκριμένα πρόσωπα παλιότερα.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης στο ζώδιό σου από 13.05 σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να επιδιώξεις να πετύχεις επαγγελματικά σχέδια που έχεις. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να συγκρατήσεις τον παρορμητισμό και την εριστική σου διάθεση καθώς αυτά τα στοιχεία θα είναι αρκετά για να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα των συνεργασιών σου και να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή. Στα αισθηματικά σου το πάθος κυριαρχεί και διεκδικείς στον απόλυτο βαθμό το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε όμως γιατί απογοητεύεσαι όταν η εξέλιξη των πραγμάτων δεν είναι όπως την θέλεις.

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22.05 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικογενειακό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα που να απασχολούν τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά συζητήσεις με οικεία πρόσωπα που μπορεί να δίνουν δεσμεύσεις ενώ δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν. Παράλληλα καλά θα κάνεις και εσύ να είσαι ειλικρινής και ξεκάθαρος στις απόψεις σου για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες και οι απαιτήσεις που υπάρχουν προς το πρόσωπό σου είναι αυξημένες.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 07.05 επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε σχέση με το κοντινό και ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις που οφείλεις να διαχειριστείς για να επικρατήσει η αρμονία. Απέφυγε τον φανατισμό και την διάθεση να επιβάλεις τις προσωπικές σου απόψεις μην μπορώντας να κατανοήσεις τι θέλουν να εξηγήσουν οι γύρω σου. Αυτό θα είναι το σημείο που μπορεί να δημιουργήσει ένταση και συγκρουσιακές καταστάσεις στη σχέση σου. Πρόσωπα μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να εκδηλώσουν τα συναισθήματά τους για εσένα, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος και ειλικρινής με αυτά που νιώθεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερό σου από τις 23.05 και μετά και δημιουργεί έντονη εσωστρέφεια και αναζήτηση σε σχέση με την οικογένεια και τα οικεία πρόσωπα. Μπαίνεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς αν οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σου αντιλαμβάνονται πραγματικά τις ανάγκες σου, σου χαρίζουν ασφάλεια και ζεστασιά. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με τον προσωπικό σου χώρο καθώς μπορεί να ξεφύγεις μη υπολογίζοντας το κόστος που θα έχουν στον προϋπολογισμό σου. Πρόσωπα μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον επιστρέφουν και πιθανό είναι να ζητήσουν να βρίσκονται και πάλι δίπλα σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Υδροχόο μέχρι και τις 13.05 αυξάνει σημαντικά την κυκλοθυμία και την ένταση καθώς έρχονται στο μυαλό σου ζητήματα και απωθημένα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε ταλαιπωρούν. Είναι σημαντικό να καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσω της τέχνης και του εσωτερισμού καθώς αυτό θα σε οδηγήσει στο να έρθεις σε επαφή με την ψυχή σου βελτιώνοντας τον εαυτό σου και τα σημεία που θεωρείς ότι υστερείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα από το παρελθόν που επηρεάζουν την ψυχολογία σου και σε παρασκηνιακές διεργασίες στην δουλειά που θα σε απογοητεύσουν όταν τις ανακαλύψεις.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 13.05 σου δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την συμπεριφορά και την στάση προσώπων της οικογένειας απέναντί σου καθώς σκέφτεσαι διεξοδικά αν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και αν είναι διατεθειμένοι να σε στηρίξουν δίνοντας ζεστασιά και τρυφερότητα. Τα έξοδα σε σχέση με την διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου μπορεί να αυξηθούν κατακόρυφα και να χάσεις τον έλεγχο. Φρόντισε να κάνεις μεθοδικές αγορές για να μην ξεφύγει ο προϋπολογισμός σου.

Πηγή: myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News