Μάντυ Περσάκη: Απλές ασκήσεις για τα χέρια με δύο μπουκάλια νερό από τη γνωστή προπονήτρια pilates

FITNESS NEWS

Τα χέρια είναι ένα ίσως τα πιο εκτεθειμένα σημεία στο σώμα μας κάθε καλοκαίρι. Αν δε δώσατε βάρος στην προπόνηση των χεριών σας καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς ή δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα τους αλτήρες, το παρακάτω βίντεο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Η αγαπημένη μας προπονήτρια pilatesΜάντυ Περσάκη, μας δείχνει αποκλειστικά για το απλές ασκήσεις για να τονώσουμε τους μυς των χεριών μας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δύο ατομικά μπουκάλια νερό και το στρώμα γυμναστικής σας!

Να θυμάστε πάντα πως ακόμα και λίγα λεπτά την ημέρα είναι σημαντικά για τη βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης.

Η Μάντη Περσάκη βρίσκεται ακόμη μια χρονιά στο Grand Resort στο Λαγονήσι για μια σειρά καλοκαιρινών μαθημάτων Pilates και Stretching. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο στο Grand Pier της Grand Beach με υπέροχη θέα την παραλία και για συγκεκριμένες ημερομηνίες: 30/07, 20/08, 27/08, 03/09 και 10/09. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι δωρεάν για τους επισκέπτες της παραλίας!!

Μάντυ Περσάκη

Studio Pilates & More

Πηγή: govastileto.gr

Δείτε ακόμα:  Πώς να κάψετε λίπος στον διάδρομο;

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites